Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Flacarile au fost atat de puternice, incat fumul gros a putut fi observat chiar si de la foarte mare departare.

In zona in care a izbucnit focul sunt foarte multe garaje, iar 4 dintre ele au ars precum tortele. In doar cateva minute, acestea s-au facut scrum. Cativa dintre proprietari au reusit sa isi scoata la timp masinile.

In garajele curpinse de flacari pompierii au gasit tot felul de obiecte si materiale usor inflamabile, astfel ca riscul pentru comunitatea de locatari a devenit foarte mare. Politistii au imprastiat de urgenta multimea adunata, pentru ca nu cumva sa se intample  vreo tragedie.

-Aia e butelie de aragaz, iar ala e tub de oxigen. Erau intr-un garaj? aici, da! Le-au scos, le-au scos baietii!Si mai sunt butelii acolo? nu se stie! dar e periculos? e periculos Le-au scos baietii. Mai sunt butelii acolo? Nu se stie. dar e periculos! E periculos.


Aproape doua ore a durat lupta pompierilor cu flacarile. 4 garaje au fost distruse si inca un microbuz s-a facut scrum. Autovehiculul se afla intr-unul dintre garaje si pentru ca proprietarul nu era acasa, nu a putut fi scos la timp. Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili  de unde a pornit incendiul dar se banuieste ca totul a fost din cauza unor lucrari executate fara autorizatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si