Panică în Timișoara. Oamenii din blocul de pe Vaida Voievod, unde a avut loc dezinsecția, scoși iar din locuințe

Noaptea trecută, locatarii imobilului aflat pe strada Vaida Voievod au fost scoşi iar din apartamente şi li s-a cerut să nu rămână peste noapte în casă.

K.B., joi 21 noiembrie 2019 , 09:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Decizia a fost luată de către Comitetul pentru Situatii de Urgentă, asta după ce marți după-amiază, ISU Timiş a decis ca locatarii din blocul de strada Vaida Voievod se pot întoarce acasă.

”În urma rezultatelor obţinute după aceste verificări, în cursul dimineţii zilei de 21.11.2019 se va efectua o acţiune de neutralizare, decontaminare şi igienizare a acestor spaţii, pentru a înlătura orice sursă care ar putea pune în pericol sănătatea locatarilor. La finalizarea acestor acţiuni, se va permite accesul total al locatarilor în imobilele blocuri de locuinţe de la adresele Mioriţa nr. 4 şi Vaida Voievod nr.1”, au transmis autorităţile din Timişoara.

Citeste si: Împăcare șoc în fotbalul românesc! Gabi Tamaș nu mai divorțează de Ioana

Citeste si: Avertizare ANM: Ploi însemnate cantitativ, răcire a vremii şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă

Reamintim că Nouă persoane dintr-un bloc de pe strada Mioriţei din Timişoara au ajuns la spital în ultimele zile, iar trei dintre acestea au murit. Printre cei decedaţi se află şi un copil de doar 10 zile, despre care medicii spuneau iniţial că s-ar fi înecat cu lapte, dar şi un copil de trei ani şi mama acestuia. Recent, în bloc s-a făcut dezinsecţie.

Nouă oameni au ajuns, în ultimele zile, la spital, iar toţi sunt locatari ai aceluiaşi bloc de locuinţe aflat pe strada Mioriţei din Complexul Studenţesc din Timişoara. Dintre cei nouă ajunşi la spital, trei au decedat.

Citeste si: Veste de ultimă oră pentru șoferii de categoria B. Vezi ce tip de vehicule pot să conducă

Primul care a ajuns la spital a fost un bebeluş de doar 10 zile care sâmbătă a fost dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” şi despre care medicii credeau iniţial că s-a înecat cu lapte.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si