La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD un echipaj CBRN și trei ambulanțe SAJ.

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc din Teleorman: totul a pornit de la o lumânare

Panică într-un bloc de locuințe din Giurgiu. Un bărbat a ajuns la spital după ce o butelie a explodat într-o garsonieră

Aceștia au constatat faptul că în urma evenimentului un bărbat, în vârstă de 68 de ani, a suferit arsuri la nivelul capului și la picioare.

Acesta era conștient, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Bărbatul era singur în locuință.

În urma exploziei nu au existat alte victime

Echipajele de pompieri au evacuat 14 persoane de pe scara respectivă, dintre care doi copii. Nu au fost alte persoane rănite.

Concomitent cu acțiunea de evacuare și salvare a persoanelor, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului în garsoniera respectivă. Flăcările nu s-au extins și la vecini.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Panică într-un bloc de locuințe din Giurgiu. Un bărbat a ajuns la spital după ce o butelie a explodat într-o garsonieră

Citește și: Misiune dificilă a pompierilor din Vaslui: Un bebeluș de un an a rămas blocat în casă după ce mama a coborât după un colet

ISU Giurgiu a transmis că probabilă cauză de producere a evenimentului este în curs de stabilire.

Cel mai probabil, explozia a avut loc din cauza fumatului în locuri neprotejate corespunzător, mai exact în apropierea sistemului de încălzire pe butelie, folosit în dormitor.

Panică într-un bloc de locuințe din Giurgiu. Un bărbat a ajuns la spital după ce o butelie a explodat într-o garsonieră

Pompierii au transmis că în urma incidentului s-au înregistrat pagube materiale însemnate în garsoniera în care a avut loc explozia urmată de incendiu, dar și pe casa scării și la alți cinci vecini.

Citește și: Dâmbovița: Polițiștii au emis trei ordine de protecție în trei zile, în cazuri de violență domestică. A fost implicat și un copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si