UPDATE: "Astazi, 15 decembrie 2017, in jurul orei 10:00 un agent al Politiei Metrou a avizat Dispeceratul Central Metrorex referitor la faptul ca a fost primita o sesizare de agresiune: la Politia Metrou s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul ca a fost agresata de o necunoscuta la statia Piata Unirii 1.

Pentru evitarea unor evenimente neplacute, Metrorex in colaborare cu Politia Metrou recomanda tuturor calatorilor pastrarea distantei fata de marginea peronului, marcata cu o linie de siguranta.

in acest sens se transmit anunturi mai dese prin instalatiile de sonorizare din statiile de metrou. De asemenea, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiti pentru acordarea de atentie suplimentara la intrarea la peroanele statiilor si luarea tuturor masurilor pentru frânarea din timp  a trenurilor in caz de urgenta.

Recomandarea Metrorex  pentru situatii de urgenta sa fie apelat numarul national de urgenta 112", a anuntat Metrorex.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

UPDATE: Femeia a fost prinsa in urma cu putin timp

UPDATE: Femeia i-ar fi spus victimei: "Nu scapi de mine"

Politia Capitalei intervine in toate statiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate in aceste locatii si pentru identificarea unei femei banuite de comiterea infractiunii de amenintare.

"Rugam cetatenii sa respecte indicatiile colegilor nostri aflati in statiile de metrou si sa manifeste prudenta.


 

In aceasta dimineata, in jurul orei 10.00, la Politia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul ca a fost amenintata de catre o necunoscuta, care prezenta urmatoarele semnalmente: varsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constitutie robusta, imbracata cu mai multe haine, peste care avea o fusta dreapta, de culoare neagra, pulover negru, lung,  caciula neagra, geanta bej si cizme negre.  Pe brat purta o haina de culoare neagra.
 
Solicitam sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii despre persoana din imaginea alaturata. Cei care o recunosc sunt rugati sa apeleze de urgenta prin 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si