Panică la slujba de la Catedrala Mântuirii Neamului! Peste 60 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală

Peste 60 de persoane dintre cele care participă la slujbele de sfinţire a Catedralei Mânturirii Neamului au avut nevoie de îngrijiri medicale, până la ora 13.00.

M. P., duminică 25 noiembrie 2018 , 14:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, până la ora 13.00, 63 de persoane dintre cele care participă la slujbele de sfinţire a Catedralei Mânturirii Neamului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Trei persoane au fost transportate la spital.

În Bucureşti este ceaţă, iar temperatura aerului nu depăşeşte 3 grade Celsius.

După ora 13.00, credincioşii aflaţi pe esplanada din faţa Catedralei pot intra să se închine în altar.

Lăcaşul de cult va fi deschis până joi seară. 

 

Vă reamintim că astăzi în faţa Catedralei Mântuirii Neamului, un preot şi-a dat foc în semn de protest că nu mai poate sluji.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si