Panică la Survivor România 2020! Cutremur URIAȘ în apropiere de Republica Dominicană și alertă de tsunami în Marea Caraibelor!

Momente de groază pentru concurenții de la Survivior, după ce un cutremur de 7,7 grade s-a produs în Marea Caraibelor, în apropiere de Jamaica și Cuba.

Author: Radu Constantin joi 30 ianuarie 2020 , 12:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un cutremur de 7,7 grade a lovit Marea Caraibelor, miercuri noapte, ora locală 2:10. Cutremurul s-a resimițit puternic în Insulele Cayman, acolo unde câteva drumuri s-au rupt și s-au înregistrat pagube la sistemul de canalizare, în Jamaica (o clădire cu 6 etaje a fost evacuată), Cuba și

Statele Unite (mai multe clădiri din Florida au fost evacuate).

Concurenții de la Survivor România 2020, aflați în Republica Dominicană, nu au fost nici un moment în pericol, chiar dacă în nordul Mării Caraibelor s-a declarat alertă de tsunami. Din fericire, nu a fost cazul, singurul val minor de tsunami înregistrându-se în Insulele Cayman (12,2 cm). Distanța dintre Insulele Cayman și Republica Diminicană este de aproximativ 1.000 km. Chiar și așa, autoritățile au rămas în alertă timp de 24 de ore, în Republica Dominicană.

Un alt cutremur, de 4,8 grade, a avut loc ieri, la 80 km de Dominicană

Și au avut dreptate: ieri, un cutremur de 4,8 grade (cel mai mare de luna aceasta s-a înregistrat la 80 km de coasta de est a Republicii Dominicane. Zona în care se filmează Survivor este una cu  bogată activitate seismică. Cel mai recent cutremur care a avut epicentru chiar în apropiere de zona în care au loc filmările s-a înregistrat pe 5 ianuarie și a avut 4,4 grade.

În anii trecuți concurenții români de la show-ul Exatlon, filmat tot în Republica Dominicană, s-au speriat teribil din cauza unor seisme care s-au resimțit puternic, atât în sezonul 1 cât și în sezonul 2.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si