Papa in Romania 2019. Președintele României l-a întâmpinat

Papa in Romania 2019. Papa Francisc a ajuns în România. Aeronava care l-a adus pe Sanctitatea Sa pe pământ românesc a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală.

Author: E. V. vineri 31 mai 2019 , 11:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Update 12.25: Sanctitatea Sa, Papa Francisc, a ajuns la Palatul Cotroceni, acolo unde în aceste momente are loc o ceremonie fastuoasă cu onoruri militare.

Papa Francisc a salutat Garda de Onoare în limba română. 

Papa in Romania 2019. Sute de oameni s-au strâns să îl întâmpine pe Papa Francisc. Președintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen au fost cei care l-au așteptat pe Papa Francisc. "Bine ați venit" s-a auzit pe tot drumul pe care Sanctitatea sa l-a parcurs de la aeronava până la intrarea în Aeroportul Henri Coandă. 

Papa in Romania 2019

Papa Francisc a salutat România. A fost multă emoție la aeroportul Henri Coandă din Capitală în momentul în care Papa Francisc a apărut în ușa avionului, iar copiii de la liceul catolic au fost cei care i-au urat bun venit în țara noastră.

Sanctitatea Sa Papa Francisc merge acum la Cotroceni. 

Papa Francisc in Romania

Este primul papă iezuit și al 266 lea Suveran Pontif. Pelerinajul apostolic durează 3 zile. Securitatea Suveranului Pontif va fi asigurată de 2.000 de polițiști. Papa Francisc a fost primit cu onoruri militare de președintele Klauss Iohannis, iar prin România va circula cu un papamobil, o Dacia Duster modificată special pentru Suveranitatea Sa. 

sursa foto: Captura Digi 24 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si