Tânărul a renunțat la o relație cu o doamnă în vârstă de 77 de ani pentru a se căsători cu una puțin mai tânără, în vârstă de 72 de ani.

Bărbatul spune că mereu s-a simțit atras de femeile mature. „Niciodată nu mi-au plăcut femeile tinere. Mereu am fost atras de femeile în vârstă. Primul lucru care m-a atras la Almeda a fost frumusețea ei, ochii ei albaștri.

Și personalitatea ei. Cu toată ființa m-a acaparat din prima zi”, a spus Gary, care e chiar mai tânăr decât nepoții soției sale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Copilul tău nu doarme toată noaptea și are colici? Adriana Bachmann îți oferă cele mai bune sfaturi ca un copil să crească sănătos și fericit!

Femeia cu care Gary s-a recăsătorit se declară extrem de fericită. „Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrățișările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej.

Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră.”, a spus ea, conform Gsp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si