Parastas la mormântul Stelei Popescu! Alexandru Arşinel şi colegii de la teatru au împărţit colaci!

Cu doar o zi înainte de împlinirea unui an de la moartea Stelei Popescu, Aleaxandru Arşinel a mers la mormântul acesteia din cimitirul Cernica.

Stirile Kanal D, joi 22 noiembrie 2018 , 11:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Arşinel, la mormântul Stelei Popescu, la un an de la moartea acesteia. Artiştii de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase au mers în această dimineaţă la cimitrul din Cernica, acolo unde se află mormântul Stelei Popescu, pentru a-i face acesteia o pomenire, cu o zi înainte de împlinirea unui an de la decesul acesteia.

Încă de la primele ore ale dimineţii, mai multe maşini au ajuns la cimitir. Artiştii au adus mai multe coşuri pline cu colaci şi pungi cu alimente, care vor fi date de pomană. Nu a lipist nici Alexandru Arşinel, fostul partener de scenă al Stelei Popescu şi prieten bun cu artista.

 

Parastas la un an de la moartea Stelei Popescu! Cum arată mormântul acesteia

După sfinţirea pachetelor şi o scurtă slujbă, oamenii au ajuns la mormântul,, care era deja plin de flori.
Sâmbăta trecută, familia Stelei Popescu a organizat parastasul de un an şi atunci au fost duse la cimitir mai multe buchete de flori, dar şi o coroniţă în culorile steagului României.

 

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Marea doamna a Teatrului de Revistă, aşa cum a fost considerată Stela Popescu, a fost înmormântată la cimitirul Cernica, acolo unde avea amenajat deja locul de veci şi unde se afla înmormântat şi soţul ei.

Pacheţelele primite au fost cam sărăcăcioase

La parastasul Stelei Popescu s-au împărţit şi pacheşele, dar care păreau puţin sărăcăcioase. În punguţele date de pomană s-au putut zări nişte fructe, o sticluţă de vin, colaci şi câteva dulciuri.

Deşi Alexandru Arşinel anunţase că va împărţi haine la acest parastas, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Şi coliva pregătită a fost una modestă. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Întorsătură de ultim moment! Florin Cîțu vine cu noi informații despre relaxarea... Întorsătură de ultim moment! Florin Cîțu vine cu noi informații despre relaxarea măsurilor. Revine sau nu România la normalitate de la 1 iunie?!
spotmedia.ro
Fostul primar din Bocșa a fost găsit împușcat în cap. El demisionase recent, după doar... Fostul primar din Bocșa a fost găsit împușcat în cap. El demisionase recent, după doar 6 luni de mandat
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
b1.ro
Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Toţi vor sta în case pentru 14 zile Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Toţi vor sta în case pentru 14 zile
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si