Parastasul lui Aurelian Preda, transformat intr-o afacere! Cat costa sa ajungi la mormant, la un an de la moartea artistului

Pe 27 septembrie se implineste un an de la moartea lui Aurelian Preda, iar familia, prietenii si fanii se pregatesc de parastas.

miercuri 13 septembrie 2017 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parastasul de 1 an de la moartea lui Aurelian Preda va avea loc saptamana viitoare, pe 23 septembrie, la Manastirea Dervent, acolo unde artistul este inmormantat. Fanii cantaretului se organizeaza deja pe grupuri prin intermediul retelelor de socializare, pentru a putea ajunge la eveniment, mai ales ca locatia este una destul de greu accesibila, venind dinspre Bucuresti. In acelasi timp, parastasul lui Aurelian Preda s-a transformat si intr-o mica afacere pentru unii. (Citeste si: Mormantul lui Aurelian Preda, loc de pelerinaj pentru bolnavi)
Astfel, cei care nu au masina personala, pot lua un autocar inchiriat de fan-clubul lui Preda, excursie pentru care vor trebui sa scoata din buzunar nu mai putin de 130 lei. Plecarea se face incepand cu ora 4 dimineata din Pitesti si 5 din Bucuresti iar intoarcerea se face in aceeasi zi. Distanta dintre Bucuresti si Dervent este de 142 km, insa pentru a ajunge la destinatie trebuie traveresata Dunarea in apropiere de Silistra. Traversarea Dunarii se face cu un bac, dureaza 20 minute si costa in jur de 20 de lei de masina.

Organizatorii excursiei la Dervent solicita un avans de 50 lei, restul urmand sa fie platit la urcarea in autocar. Pana acum, doar 12 persoane au confirmat prin intermediul aplicatiei Facebook prezenta la evenimentul creat de fan-clubul Aurelian Preda.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si