Parca ar fi blestemati localnicii din satul Izvoarele, judetul Galati. Dupa cutremure si inundatii, acum un deal a luat-o la vale

Parca ar fi blestemati localnicii din satul Izvoarele, judetul Galati. Dupa ce cutremurele i-au zgaltait pana le-au daramat casele, iar apele le-au inundat gospodariile, acum alta pacoste s-a abatut asupra lor. Un deal a luat-o la vale, iar pamantul nu vrea deloc sa se opreasca. Deocamdata ameninta o stana, iar fenomenul ingrijoreaza si autoritatile care au inceput sa monitorizeze zona.

Author: A.C. vineri 03 martie 2017 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Huruitul inspaimantator vine din crapaturi: in maruntaiele pamantului... parca ceva fierbe!

Acest mal de pamant era in urma cu cateva zile, tocmai acolo, sus, insa pamantul a luat-o la vale si s-a deplasat mai bine de 20 de metri.

Valurile de pamant ameninta sa-nghita tot in cale. Evacuati primii au fost ciobanii de la marginea comunei... Pericolul creste insa de la o ora la alta.

 

NATURA PARCA II GONESTE!

Natura parca tine cu tot dinadinsul sa mute casele din Izvoarele! Sute de cutremure intr-un an si acum alunecarile de teren ii tin in fiece secunde pe bietii oameni cu spaima-n suflet!! 

Autoritatile ridica din umeri. Cel mai greu razboi e contra naturii. Ea ar fi de vina pentru toate necazurile abatute asupra comunei.

Emil Dragomir- primar comuna Slobozia Conachi:" Am gasit o punga cu apa, mai exact doua izvoare. Posibil sa fie de la zapada, de la ploi si o bucata de argila, dedesubt, la vreo 10 metri”.Situatia e atent monitorizata de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta si de pompierii voluntari din localitate.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si