Politia Capitalei a anuntat, sambata, ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri fac cercetari cu privire la modalitatea de desfasurare a activitatii in caminul pentru persoane varstnice din Sectorul 3, unde a izbucnit un incendiu sambata dimineata, in urma caruia o persoana a murit si alte 19 au fost ranite.

Politistii din cadrul Politiei Capitalei au mers la spitalele unde au fost transportate cele 19 persoane evacuate din cladire, pentru identificarea lor si pentru anuntarea familiilor. De asemenea, trupul persoanei care a murit in urma incendiului va fi transportat la Institutul National de Medicina Legala pentru realizarea necropsiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit politistilor, au inceput cercetarile la loc faptei pentru stabilirea cauzei incendiului, iar in cauza s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem cu privire la infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din

culpa.

O persoana a murit, iar alte 19 au fost transportate la spital in urma incendiului puternic izbucnit sambata dimineata, stins de pompieri dupa aproximativ sase ore, la un azil de batrani din sectorul 3 din Capitala. Batranii au fost dusi la spitalele Floreasca, Pantelimon, Bagdasar, Spitalul Universitar si la Spitalul Judetean Ilfov. Flacarile s-au extins si la alte doua cladiri, dintre care un service auto. Mai multe persoane care au legatura cu organizarea si functionarea azilului de batrani sunt audiate, sambata, la Politia Capitalei, dosarul fiind preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Azilul de batrani nu avea autorizatie de securitate la incendiu, anunta ISU Bucuresti – Ilfov.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si