Duminica, la biserica din Podul Cosnei, localitate din apropierea orasului Vatra Dornei, judetul Suceava, parintele Mihai Negrea a reusit sa adune sute de oameni la sfintire. La eveniment a fost prezent, asa cum era de asteptat, si IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor.

Dupa sfintirea bisericii, slujba la care au participat mai multi preoti, sutele de credinciosi au stat la coada ca sa intre prin Sfantul Altar si sa fie miruiti de Parintele Ciprian Neveanu.

In vechea biserica, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor si ceilalti preoti au continuat slujba.

Credinciosii au putut sa intre in altar
Credinciosii au putut sa intre in altar

Oamenii bisericii, printre care si cei 117 copii pe care-i creste Parintele Mihai Negrea si sotia lui, Iulia, au pregatit pachete pentru toti cei prezenti: “Am facut 1000 de pachete, s-au anuntat foarte multi oameni”, ne-a spus una dintre copilele adoptate de Parinte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Parintele Mihai Negrea si sotia lui, Iulia, cresc nici mai mult, nici mai putin de 117 copii orfani, abandonati sau saraci.

O parte dintre ei locuiesc la Manastirea Podul Cosnei, cu ei, altii intr-o locatie din Vatra Dornei, judetul Suceava.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si