Părintele Calistrat Chifan a vorbit despre marea sa iubire

Părintele Calistrat Chifan a vorbit despre iubirea pe care a avut-o din tinerețe. „Am ochit o fată și frumoasă, şi harnică”.

Author: Diana Puiu vineri 10 februarie 2023 , 12:16

Părintele Clistrat Chifan a vorbit despre marea sa iubire

Părintele Clistrat Chifan a vorbit despre marea sa iubire

[Sursa foto: Arhivă ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Părintele Calistrat Chifan, unul dintre cei mai cunoscuți duhovnici din țara, a povestit despre iubirea sa din tinerețe, fiind îndrăgostit de o femeie care provenea dintr-o familie înstărită.

Preotul are în continuare numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, deși nu a vrut să îi dezvăluie identitatea.

Citește și: Părintele Calistrat a explicat cum "a călcat în ispită" cu cele două femei. "Diavolul a creat foarte frumos contextul"

„În tinerețea mea, când eram și eu la vârsta mea, și eu am ochit o fată și frumoasă, și harnică, și de maximă calitate. Și mulți erau invidioși și spuneau: „O iei pe asta că-i bogată și are bani.” Era treaba mea ce mă gândeam eu, dar eu știam de ce. Mie îmi plăcea de ea și eu știam că ea trebuie să fie. Și bineînțeles că ea este foarte bine, e familistă în continuare și foarte deșteaptă, foarte frumoasă și foarte cu multe calități.

Dar asta nu înseamnă că ea dacă nu ar fi fost bogată nu ar fi avut aceleași calități. Se depășea pe ea”, a declarat părintele Calistrat Chifan în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Părintele a făcut publică și o experință pe care a avut-o în copilărie. 

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citește și: Părintele Calistrat, cel care a fost acuzat că a lovit o femeie, slujește din nou. Preotul a ținut prima predică chiar în ziua de Crăciun: „Și-a ispășit pedeapsa!”

Părintele Calistrat a explicat cum "a călcat în ispită" cu cele două femei. "Diavolul a creat foarte frumos contextul"

Părintele Calistrat a explicat cum "a călcat în ispită" cu cele două femei care l-au acuzat că le-a agresat. "Diavolul a creat foarte frumos contextul, chiar la început de post", spune preotul care a reînceput să slujească chiar de Crăciun. La scurt timp după ce a revenit în altar și în mijlocul credincioșilor,  părintele Calistrat Chifan  a ținut să transmită un mesaj public despre scandalul în care a intrat cu cele două enoriașe pe care le-a agresat.

„Greșeala îmi aparține în unanimitate, pentru că atunci când știi să se stăpânești la perfecțiune nu calci în ispită", spune preotul din Iași.

Citește și:  Părintele Calistrat, cel care a fost acuzat că a lovit o femeie, slujește din nou. Preotul a ținut prima predică chiar în ziua de Crăciun: „Și-a ispășit pedeapsa!”

Călugărul a pus incidentul pe seama faptului că se afla în post, iar în acea perioadă diavolul încearcă să îi facă pe oameni să păcătuiască și mai mult.

Citeste si: „S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele sale clipe!- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

Citește și: Un preot din Cernăuți a fost găsit în chilie cu un adolescent gol. Acesta susține că este vorba despre o înscenare

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si