Parintele Nectarie si-a miscat mana in cosciug, inainte sa fie ingropat! Credinciosii ortodocsi cred ca este o minune si un semn de binecuvantare! VIDEO

Parintele Nectarie Vitalis a fost inmormantat pe 9 februarie, in Grecia, la slujba din biserica petrecandu-se un moment care i-a coplesit pe credinciosi.

Matei Vaihan, vineri 16 februarie 2018 , 21:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parintele Nectarie si-a miscat mana in cosciug, dupa cum se poate observa intr-o filmare facuta la slujba de inmormantare a acestuia, care a avut loc pe 9 februarie. “Cuviosul Nectarie Vitalis a trecut la Domnul în ziua de 8 februarie 2018 şi a fost prohodit vineri, 9 februarie. Multă lume a venit să-l conducă spre locul de veci pe cel care în anul 1980 l-a văzut şi a fost tămăduit de Sfântul Nectarie din Eghina”, a dezvaluit doxologia.ro.

“Din înregistrările video de la înmormântare se vede clar cum mâna Cuviosului Nectarie Vitalis se mişcă foarte uşor, în semn de binecuvântare, ceea ce este neobişnuit pentru cei adormiţi, care înţepenesc. Nici trupul nu şi-a schimbat culoarea şi arată ca şi cum ar dormi!”, a mai scris doxologia.ro.

 

Parintele Nectarie si-a miscat mana in cosciug. A fost ucenic al Sfantului Nectarie

Parintele Nectarie si-a miscat mana in cosciug, dar o alta minune s-a petrecut in timpul vietii sale. “Gheronda Nectarie Vitalis, ucenic al Sfântului Nectarie de Eghina, a fost diagnosticat cu cancer în anul 1980. Având credinţa puternică, s-a rugat din inima la Sfântul Nectarie - iar acesta l-a ajutat. Aflat în biserică, părintele Nectarie Vitalis a avut parte de un oaspete neaşteptat: Sfântul Nectarie. Părintele Nectarie a promis că, dacă va fi tămăduit de cancer „şi de mă voi întoarce sănătos, voi cerşi, de va fi nevoie, ca să îţi fac o icoană de argint”. Pe lângă icoană, Părintele Nectarie Vitalis a făcut şi o raclă de argint în care se afla o părticică din moaştele Sfântului”, s-a scris despre parintele Nectarie, care a murit la 88 de ani.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si