Mama adolescentei chiar ar fi recunoscut că este vinovată de moarte fiicei sale, însă tatăl ei neagă acuzațiile, astfel că va mai fi judecat în ianuarie. 

Fata a mâncat excesiv, până a murit

Kaylea Louise Titford, în vârstă de 16 ani, a fost găsită moartă la casa ei din Powys, Țara Galilor, în octombrie 2020. Era „palidă, rece și inconștientă”.

Citește și: Șapte cadre medicale au fost trimise în judecată pentru ucidere din culpă. Printre acuzații se numără faptul că au lăsat să aştepte afară, în frig, un pacient în stare gravă

Mama fetei, în vârstă de 39 de ani, și tatăl, Alun Titford, de 44 de ani, au fost acuzați de omor din culpă, potrivit The Independent. În urmă cu câteva zile, la judecată, Lloyd-Jones a recunoscut că este vinovată de ucidere din culpă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Tatăl urmează să fie judecat în ianuarie, el negând acuzațiile. La o audiere anterioară, s-a spus că obezitatea lui Kaylea a fost cauzată de indiferența părinților, care nu au ținut cont de starea ei de sănătate și au hrănit-o necorespunzător. 

Citește și: Tragedie înainte de Crăciun: I-au dat foc la casă și i-au otrăvit animalele

Kaylea ar fi trebuit să aibă un regim alimentar strict, însă ancheta a stabilit că în perioada 24 martie-11 octombrie 2020, părinții nu au ținut cont de nevoile sale nutriționale, iar adolescenta a ajuns să sufere de

obezitate morbidă, ulterior decedând. De asemenea, mama a fost acuzată că nu a apelat din timp la ajutor medical.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si