Un cuplu din Texas, soț-soție, au fost arestați pentru că și-au legat cei doi copii mici și i-au tatuat, se arată într-un raport citat de NY Post.

Citește și: "Cel mai tatuat om din lume", fericit să lucreze ca profesor la o școală primară/ Sylvain: ”Copiilor nu le pasă de tatuaje”

Mai grav, atunci când autoritățile au intrat pe fir, cei doi adulți au tăiat bucăți din pielea copiilor în încercarea de a îndepărta cerneala.  

Citește și: "Am fost trimisă acasă în prima zi de muncă din cauza hainelor. Nu văd unde e problema"- FOTO

Mama copiilor și tatăl lor vitreg, Megan și Gunner Farr din Zavalla, și-ar fi reținut copiii- de 5 și 9 ani- cu frânghia, și le-au acoperit gura cu bandă adezivă pentru a le face tatuajele.

Tatuajele pe copii, interzise

Tatuajele pe copii, interzise

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit procurorilor americani, soții i-au legat la ochi pe copii cu o cârpă în timp ce le-au apăsat acul de tatuaj în piele.

Perechea ar fi tatuat piciorul copilului de 5 ani și umărul copilului de 9 ani, a declarat poliția pentru presa locală.

Din clipa în care s-a implicat Serviciul de Protecție a Copilului, Megan, de 27 de ani, și Gunner Farr, de 23 de ani, au tăiat, răzuit și spălat pielea copiilor cu suc de lămâie pentru a încerca să ștergă tatuajele.

Răni vizibile pe pielea copiilor

Potrivit declarațiilor din dosar, „au existat răni vizibile asupra copilului la locul specific al tatuajului și s-a părut că carnea a fost îndepărtată din corp la locul tatuajului și acest lucru s-a întâmplat cam în momentul în care asistența socială s-a implicat în acuzațiile de abuz asupra copilului”.

Tatăl biologic al copiilor și mama lor vitregă au observat cerneala și au întrebat-o pe mama lor despre aceasta, a informat presa.

Când a fost întrebată despre tatuaje, Megan Farr a râs și a plecat.

Tatăl copiilor a reclamat situația la serviciile pentru protecția copiilor care au început să investigheze cazul și au anunțat poliția pe 17 aprilie.

A doua zi, cei doi copii, precum și doi frați mai mici ai lor și au fost duși la spital pentru tratament.

Poliția i-a intervievat pe copii cu privire la presupusul abuz și a recuperat o trusă de tatuaj în timpul investigației lor la casa familiei.

Poliția i-a arestat luni atât pe Megan, cât și pe Gunner Farr. Megan a fost acuzată de două capete de acuzare de vătămare a unui copil și de imobilizare ilegală, iar Gunner a fost acuzat de vătămarea unui copil și imobilizare ilegală. F

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si