Părinţii Denisei, tânăra româncă de 17 ani ucisă în Spania, devastaţi de durere! O amică de-a ei a fost martora oribilei crime şi le-a povestit tot ce s-a întâmplat! Amănuntele sunt teribile!

O nouă crimă îngrozeşte Spania! Denisa, o tânără de 17 ani, din Tulcea, a fost ucisă de fosta iubită a prietenului său.

Author: Stirile Kanal D Webeditor: E. V. marți 27 noiembrie 2018 , 12:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nenorocirea s-a petrecut duminică seara. Denisa plecase în vizită la iubitul ei, care locuia în acelaşi oraş cu ea şi familia sa. La un moment dat, a sunat la uşă, iar Denisa a fost cea care a deschis. În acel moment ea a fost înjunghiată în abdomen de fosta iubită a prietenului ei.

Medicii ajunşi la faţa locului au fost îngroziţi de modul în care au găsit-o pe fată. A fost ucisă cu o sete de nedescris.  "Da, se simţea ameninţată. Mi-a spus de multe ori că o fată o ameninţa. Fosta iubită a fostului ei iubit. Am vorbit şi cu tatăl fetei care lucrează în Garda Civilă. Nu m-am gândit că el ar putea îngădui asta. Fiica mea vorbea la telefon cu o amică chiar în momentul în care a fost ucisă. A sunat cineva la uşă, ea a mers să deschidă şi a fost atacată. Prietena ei, cea cu care vorbea la telefon, a auzit totul.
A venit imediat şi a găsit-o pe Denisa. Asta e tot ce ştim acum. Ştim că el s-a apucat de droguri, acest băiat. Mereu o ameninţau pe whatsapp. Am crezut iniţial că e glumă, dar nu ne aşteptam să se întâmple asta. Denisa era singură acasă când s-a întâmplat totul."
, a declarat cu ochii în lacrimi tatăl Denisei. 

Familia fetei este devastată. Mama spune că ştia de această fată, pentru că îi trimitea des mesaje de ameninţare fiicei sale.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

"Cum voi putea trăi de acum încolo? Denisa ne spusese că primea mesaje de ameninţare de la fata respectivă, dar şi ameninţări cu moartea. Ne-a spus că are totul sub control şi că nu are rost să ne facem griji", a mărturisit mama româncei ucise, pentru La Vanguardia. De asemenea, Denisa le povestise părinţilor că s-a despărţit de iubit pentru că începuse să consume droguri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si