Părinţii Denisei, tânăra româncă de 17 ani ucisă în Spania, devastaţi de durere! O amică de-a ei a fost martora oribilei crime şi le-a povestit tot ce s-a întâmplat! Amănuntele sunt teribile!

O nouă crimă îngrozeşte Spania! Denisa, o tânără de 17 ani, din Tulcea, a fost ucisă de fosta iubită a prietenului său.

Stirile Kanal D, marți 27 noiembrie 2018 , 12:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nenorocirea s-a petrecut duminică seara. Denisa plecase în vizită la iubitul ei, care locuia în acelaşi oraş cu ea şi familia sa. La un moment dat, a sunat la uşă, iar Denisa a fost cea care a deschis. În acel moment ea a fost înjunghiată în abdomen de fosta iubită a prietenului ei. Medicii ajunşi la faţa locului au fost îngroziţi de modul în care au găsit-o pe fată.

A fost ucisă cu o sete de nedescris.  "Da, se simţea ameninţată. Mi-a spus de multe ori că o fată o ameninţa. Fosta iubită a fostului ei iubit. Am vorbit şi cu tatăl fetei care lucrează în Garda Civilă. Nu m-am gândit că el ar putea îngădui asta. Fiica mea vorbea la telefon cu o amică chiar în momentul în care a fost ucisă. A sunat cineva la uşă, ea a mers să deschidă şi a fost atacată. Prietena ei, cea cu care vorbea la telefon, a auzit totul. A venit imediat şi a găsit-o pe Denisa. Asta e tot ce ştim acum. Ştim că el s-a apucat de droguri, acest băiat. Mereu o ameninţau pe whatsapp. Am crezut iniţial că e glumă, dar nu ne aşteptam să se întâmple asta. Denisa era singură acasă când s-a întâmplat totul.", a declarat cu ochii în lacrimi tatăl Denisei. 

Familia fetei este devastată. Mama spune că ştia de această fată, pentru că îi trimitea des mesaje de ameninţare fiicei sale.

"Cum voi putea trăi de acum încolo? Denisa ne spusese că primea mesaje de ameninţare de la fata respectivă, dar şi ameninţări cu moartea.

Ne-a spus că are totul sub control şi că nu are rost să ne facem griji", a mărturisit mama româncei ucise, pentru La Vanguardia. De asemenea, Denisa le povestise părinţilor că s-a despărţit de iubit pentru că începuse să consume droguri. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane... Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si