Părinții Luizei Melencu cer șefului DIICOT reluarea de urgență a cercetărilor la locuința lui Gheorghe Dincă

Părinții Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie, îi cer șefului DIICOT, Felix Bănilă, reluarea cercetărilor de la locuința inculpatului Gheorghe Dincă și în împrejurimi, transmite Vlad Petrișor, reporter Știrile Kanal D.

Author: D.S. joi 01 august 2019 , 16:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Tergiversarea cercetărilor poate duce la diminuarea șanselor de supraviețuire a victimelor, alterarea sau distrugerea probelor și, posibil, la intervenția altor persoane care să modifice locurile faptelor, susțin soții Melencu, într-o cerere de administrare de probe adresată șefului DIICOT.

  În document se menționează că, potriivt legii, cercetările și perchezițiile la locuința unui suspect se pot efectua și în absența acestuia, dacă la fața locului este prezent „un

  reprezentant (avocat/apărător) ori un martor asistent”.

  Citeste si: Mama Luizei Melencu, apel disperat: ”De la poliție nu avem speranță. Ne-au spus că a plecat cu un Făt-Frumos”

  DIICOT a transmis, marţi, un comunicat de presă, în care arată că Serviciul Teritorial Craiova a fost sesizat, în 5 iunie, cu privire la victima M.L.M. - Luiza Mihaela Melencu, dispărută în 14 aprilie- de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, prin declinare de competenţă, în vederea efectuării de cercetări privind trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p., având în vedere faptul că bunicul victimei, I.S., a fost sunat în 15 şi 19 aprilie de persoane necunoscute, care i-au comunicat că aceasta se află în Elveţia.

  Cauza a fost înregistrată sub nr. 203/D/P/2019, iar printr-o ordonanţă a DIICOT Craiova din 6 iunie s-a dispus începerea urmăririi penale in rem, pentru trafic de persoane.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si