Pana la 26 de ani, Sorana Carstea (numarul 86 WTA) a castigat 3100000 de dolari din tenis, fiind clasata si pe locul 21 mondial, in august 2013. Intotdeauna sustinuta de parinti, mai ales de mama Liliana (53 de ani), Sorana a fost nevoita sa traverseze mai multe evenimente neplacute legate de familia ei din Targoviste.

De exemplu, in august 2012, un camion al unei unitati militare a intrat in gardul casei sotilor Cirstea din oras, dupa explozia unui pneu, accident in care sapte soldati s-au ales cu rani destul de serioase! Apoi, in luna octombrie a aceluiasi
an, o soferita din Congo, aflata sub influenta alcoolului, a intrat cu masina in trei autoutilitare apartinand parintilor Soranei, facand apoi un scandal monstru in drum spre sectie.
Cea mai grava intamplare s-a petrecut insa in martie 2014, cand tatal si mama tenismenei au fost adusi la DIICOT, fiind cercetati pentru evaziune fiscala in "dosarul carnii stricate", familia Cirstea detinand un depozit de profil in Tirgoviste.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si