Bărbatul de 60 de ani și-a ucis soția  fără să stea pe gânduri. Cei doi erau căsătoriți de mult timp, dar nu se mai înțelegeau bine. De curând, au avut un scandal de proporții, iar bărbatul și-a strâns soția de gât până a murit. El a mers să o îngroape în grădina din curtea casei, dar a făcut infarct.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat din Gorj și-a înjunghiat mortal soția, apoi s-a spânzurat

Soțul și-a ucis partenera de viață fără a sta pe gânduri. A strâns-o de gât până când femeia a rămas fără suflare. Atunci când și-a dat seama ce a făcut, bărbatul de 60 de ani a încercat să ascundă crima.

A făcut infarct în timp ce își îngropa soția

Ca să scape de pedeapsă a luat trupul și a încercat să îl îngroape în grădină. Bărbatul a considerat că astfel autoritățile nu vor identifica crima. Individul a început să îi sape groapa, apoi s-a simțit rău.

Citeste si: Daniela a murit la 39 de ani, în Italia. În urma ei a rămas un copil de șapte ani

Joseph McKinnon, în vârstă de 60 de ani, a ucis-o sâmbătă pe Patricia Dent, partenera lui de viață, o femeie în vârstă de 65 de ani.

Bărbatul i-a învelit trupul neînsuflețit în saci de gunoi și a început să o îngroape.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Condiția fizică nu l-a ajutat pe om, astfel că a început să sape și s-a suprasolicitat. El a suferit un infarct și s-a stins și din viață, chiar lângă cadavrul soției sale.

Vecinii au văzut că omul zace în grădină. Lângă el se afla o groapă, așa că oamenii au sunat la Poliție. La fața locului au fost chemate echipaje medicale care au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără rezultat.

În timpul investigației, oamenii legii ajunși la fața locului, la casa din Trenton, Carolina de Sud, au găsit un al doilea cadavru într-o groapă care tocmai ce fusese săpată. Cadavrul a fost identificat ca fiind chiar al soției sale.

Citeste si: VIDEO- Un copil de patru ani a murit pe masa de operație. Familia face acuzații împotriva medicilor

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor, i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în casă. Groapa a fost apoi parțial umplută de McKinnon.

În timp ce o îngropa, McKinnon a suferit un infarct care i-a provocat decesul” a declarat șeriful Jody Rowland.

Femeia trebuia să fie la locul de muncă în ziua în care a fost ucisă. Nu a răspuns la mesaje și la apeluri, așa că a ridicat semne de întrebare în rândul colegilor și șefilor ei.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care a fost ucis italianul găsit carbonizat, la Măgurele. Ce au aflat anchetatorii, la scurt timp după audieri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si