Bărbatul de 60 de ani și-a ucis soția  fără să stea pe gânduri. Cei doi erau căsătoriți de mult timp, dar nu se mai înțelegeau bine. De curând, au avut un scandal de proporții, iar bărbatul și-a strâns soția de gât până a murit. El a mers să o îngroape în grădina din curtea casei, dar a făcut infarct.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat din Gorj și-a înjunghiat mortal soția, apoi s-a spânzurat

Soțul și-a ucis partenera de viață fără a sta pe gânduri. A strâns-o de gât până când femeia a rămas fără suflare. Atunci când și-a dat seama ce a făcut, bărbatul de 60 de ani a încercat să ascundă crima.

A făcut infarct în timp ce își îngropa soția

Ca să scape de pedeapsă a luat trupul și a încercat să îl îngroape în grădină. Bărbatul a considerat că astfel autoritățile nu vor identifica crima. Individul a început să îi sape groapa, apoi s-a simțit rău.

Citeste si: Daniela a murit la 39 de ani, în Italia. În urma ei a rămas un copil de șapte ani

Joseph McKinnon, în vârstă de 60 de ani, a ucis-o sâmbătă pe Patricia Dent, partenera lui de viață, o femeie în vârstă de 65 de ani.

Bărbatul i-a învelit trupul neînsuflețit în saci de gunoi și a început să o îngroape.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Condiția fizică nu l-a ajutat pe om, astfel că a început să sape și s-a suprasolicitat.

El a suferit un infarct și s-a stins și din viață, chiar lângă cadavrul soției sale.

Vecinii au văzut că omul zace în grădină. Lângă el se afla o groapă, așa că oamenii au sunat la Poliție. La fața locului au fost chemate echipaje medicale care au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără rezultat.

În timpul investigației, oamenii legii ajunși la fața locului, la casa din Trenton, Carolina de Sud, au găsit un al doilea cadavru într-o groapă care tocmai ce fusese săpată. Cadavrul a fost identificat ca fiind chiar al soției sale.

Citeste si: VIDEO- Un copil de patru ani a murit pe masa de operație. Familia face acuzații împotriva medicilor

Citeste si: Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”- kfetele.ro

Citeste si: Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, i-a uimit pe producători cu talentul lui. Saner Ayar: "Cu el ar vrea să lucreze toată lumea"- radioimpuls.ro

„Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor, i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în casă. Groapa a fost apoi parțial umplută de McKinnon.

În timp ce o îngropa, McKinnon a suferit un infarct care i-a provocat decesul” a declarat șeriful Jody Rowland.

Femeia trebuia să fie la locul de muncă în ziua în care a fost ucisă. Nu a răspuns la mesaje și la apeluri, așa că a ridicat semne de întrebare în rândul colegilor și șefilor ei.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care a fost ucis italianul găsit carbonizat, la Măgurele. Ce au aflat anchetatorii, la scurt timp după audieri


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si