Parlamentarii nu au primit bonuri de vacanta, ci cate un sejur de lux in orice parte a lumii isi doresc

Ce bonuri de vacanta? Parlamentarii au primit nici mai mult, nici mai putin decat un sejur de lux in orice parte a lumii isi doresc. Marirea indemnizatiilor le-a adus, ca din greseala, cresteri uriase ale sumelor pentru birourile din teritoriu si cazare. Acum, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se incurca in explicatii si promisiuni.

Webeditor: A.L. Author: Stirile Kanal D miercuri 05 iulie 2017 , 19:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atat de mare este socul ca presedintii Camerei deputatilor si Senatului abia isi gasesc cuvintele pentru a explica poporului cum se face ca dupa adoptarea legii salarizarii un parlamentar va primi lunar o indemnizatie de 13 mii de lei, alti 19500 de lei pentru cheltuieli cu biroul si 6500 de lei pentru cazare!  


INAINTE DE 1 IULIE
SUMA FORFETARA PENTRU CABINETUL PARLAMENTAR
7500  LEI
SUMA FORFETARA CAZARE 4500 LEI

DUPA 1 IULIE
SUMA FORFETARA PENTRU CABINETUL PARLAMENTAR
19500 LEI
SUMA FORFETARA CAZARE
6500LEI

LIVIU DRAGNEA: "In ceea ce priveste cuantumul imi cer scuze sunt racit de trei zile, stati mai departe, cuantumul sumei forfetare diurne cazare transport ...eu cred ca inafara de indemnizatie celelalte sume sa ramana la nivelul actual"

"Credeti ca merita parlamentarii aceasta dublare a salariilor? Nu stiu, asta decide poporul, o sa le donam"

CALIN POPESCU TARICEANU: "Costurile unui parlamentar se ridca la un anumit nivel eu resping populismele ieftine, vreti democratie atunci parlamentul trebuie sa functioneze"

Mai marii Parlamentului promit insa ca din toamna se va modifica legea, astfel incat cuantumul sumelor forfetare sa nu mai fie calculat in functie de valoarea indemnizatiei. Ba chiar se bat cu pumnul in piept ca le vor plafona la nivelul de dinainte de 1 iulie.

CALIN POPESCU TARICEANU: "Trebuie modificata legea 96 care este suportul care ne obliga sa acordam indemnizatiile asa cum v-am spus, indexate. deci sumele formfetare indexate cu indemnizatia parlamentara"

Pana cand legile se vor modifica, fiecare ales al neamului va incasa aproape 80 de mii de lei pentru a-si exercita activitatea... in timpul vacantei.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si