„Întotdeauna ai emoţii, este o provocare, o responsabilitate foarte mare, dar aşa am avut emoţii şi atunci când am preluat mandatul de ministru al finanţelor şi cred că a mers foarte bine.” a transmis Florin Cîțu.

Fostul premier, Ludovic Orban, a venit şi el să-şi valideze mandatul de deputat. El este propus la şefia Camerei Deputaţilor.

Citeste si: Anunțul făcut de Ludovic Orban înainte de alegerile de duminică: „Din 7 decembrie...” Ce mesaj a transmis premierul?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Actualul ministru de interne, Marcel Vela, a fost reţinut în a spune dacă mai vrea sau nu să-şi continue munca la minister, în noul guvern.

Gabriela Firea a venit să-şi securizeze scaunul din Parlament, după ce l-a pierdut pe cel de la Primăria Generală a Capitalei.

Gabriela Firea- mesaj pentru bucureșteni

„Voi fi în continuare vocea oamenilor din Bucureşti şi din întreaga ţară.”

a transmis Gabi Firea.

Citeste si: Klaus Iohannis, consultări cu partidele la Cotroceni. Șeful PSD: "Un guvern de uniune națională este cea mai bună soluție". Reacția PNL

Parlamentarii AUR nu au păstrat nici distanţarea fizică, iar unii dintre ei chiar au venit fără mască, dar cu adeverinţa medicală în buzunar.

„Domnul Ciolacu a rămas impresionat de masca noastră şi am promis că o să-i dau cadou şi dumnealui o mască similară.”

a declarat Simion.

Viitorii senatori mai au la dispoziţie doar ziua de mâine pentru a-şi valida mandatele, pe când deputaţii mai au încă 3 zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: