Parlamentul a aprobat în unanimitate solicitarea lui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă

Parlamentul a aprobat, joi, în unanimitate solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota.

R.B., joi 19 martie 2020 , 13:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parlamentul a dezbătut şi a aprobat joi, solicitarea lui Klaus Iohannis cu privire la încuviinţarea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Citeste si: Date oficiale. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în România a ajuns la 277

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, a spus că au fost făcute mai multe recomandări şi propuneri care vor fi transmise după acest vot Preşedinţiei şi Guvernului. El recomandă Executivului să preia o parte din aceste solicitări, care vor ajuta la gestionarea crizei declanşate de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Noul coronavirus nu a fost creat în laborator, arată un nou studiu

Parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota. În unanimitate, senatorii şi deputaţii au aprobat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă.

Citeste si: Un restaurant din București oferă un ajutor uriaș medicilor, în plină pandemie de coronavirus: „Eroii noștri vor avea masa asigurată”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si