Parteneri de afaceri de milioane, dar si colegi de partid, Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea s-au judecat la tribunal! In disputa din justitie dintre familii au aparut si nevestele celor doi!

Desi erau prieteni la catarama, Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea s-au judecat intr-un proces in care au fost implicate si sotiile lor.

Matei Vaihan, miercuri 22 februarie 2017 , 21:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe Anghel Iordanescu, fostul antrenor al nationalei, si Gabriel Oprea, fost ministru de interne si viceprim-ministru, ii leaga o prietenie de peste 25 de ani. Cei doi au fost parteneri de afaceri, asa cum a dezvaluit Oprea. "In 1993 am demisionat, eram ofiter de justitie militara. Eram prieten cu Anghel Iordanescu, venise din strainatate si am stabilit impreuna sa avem niste proiecte economice. Am facut cateva afaceri imobiliare, Iordanescu a venit cu capitalul, eu am venit cu ideile. Erau alte vremuri in anii '90”, a marturisit Oprea intr-un interviu. Ulterior, cei doi au colaborat si in politica, Iordanescu fiind candidatul UNPR, partidul lui Oprea, la alegerile pentru primaria Bucurestiului din 2012. Avand in vedere relatiile stranse dintre cei doi generali, pare ciudat ca, la un moment dat, ei s-au judecat intr-un proces al carui obiect a fost “accesiune”. Pe site-urile specializate, acest termen este explicat astfel: „Proprietatea unui lucru mobil sau imobil da drept asupra tot ce produce lucrul si asupra tot ce se uneste, ca accesoriu, cu lucrul, intr-un mod natural sau artificial. Acest drept se numeste drept de accesiune. Intrucat in cazul in care cele doua lucruri apartin unor proprietari diferiti, titularul dreptului asupra lucurlui mai important devine si titularul dreptului asupra lucrului mai putin important, accesiunea apare si ca un mod de dobandire a proprietatii”. Procesul a fost inregistrat pe 13 septembrie 2004, la Judecatoia Sectorului 6, reclamanti fiind Anghel Iordanescu si Valeria, sotia sa, parati fiind Gabriel Oprea si Sanda, sotia acestuia. Dupa mai multe termene, procesul s-a incheiat in martie 2005, cand partile au cazut la intelegere sa nu mai continue disputa in justitie.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si