Pasiunea lui Bogdan Mocanu. Pasiunea lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”: „După ce mor or să fie valoroase!”. Tânărul are acasă nenumărate tablouri pictate chiar de el. „Trebuia să merg la Iași și m-am oprit la Bărlad unde stăteam eu înainte. Am găsit pe pereți toate nebuniile mele, ce făceam eu înainte...tablouri, de când eram eu fotomodel...nu pot să cred. E plin de tablouri aici, numai reinterpretări.

După ce mor or să fie valoroase! Premiile de aici sunt ale mele și ale fratelui meu. De la culturism...toate...nu eram fraier nici înainte de „Puterea Dragostei”, cum ar veni.” a zis Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”.

pasiunea lui bogdan mocanu

pasiunea lui bogdan mocanu

Pasiunea lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: Ramâne în emisiune și în sezonul 3?!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Pasiunea lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Ei sunt socrii Siminei de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu cei doi

Pasiunea lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Legătura neașteptată dintre Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și Costi Ioniță

Pasiunea lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”: „După ce mor or să fie valoroase!”

Pasiunea lui Bogdan Mocanu.

Tânărul are o pasiune pentru artă, încă de mic copil. Bogdan Mocanu adoră să picteze. El i-a realizat câteva tablouri chiar și iubitei sale, Andra Volos.

pasiunea lui bogdan mocanu

pasiunea lui bogdan mocanu

Pasiunea lui Bogdan Mocanu. În prezent, Bogdan Mocanu a lăsat deoparte pictura și culturismul și s-a axat pe colaborările cu diferiți maneliști din România. El și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” au figurat în mai multe melodii de dragoste.

pasiunea lui bogdan mocanu

Pasiunea lui Bogdan Mocanu. Citeste si: A facut Andra amor in masina cu Bogdan Mocanu? Ce dezvaluie fosta concurenta de la "Puterea dragostei"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si