Mesaje și urări de Paște 2022. Sărbatoarea de Paște este cel mai bun prilej pentru a-ți deschide sufletul în fața celor dragi și să fii alături de familie, prieteni, rude, de toți cei pe care îi iubești și pe care îi porți în inima ta, chiar dacă nu sunt momentan lângă tine.

Citeste si: Mesaje de Paște 2022/ Urări de Paște 2022/ Felicitări de Paște 2022/ Mesaje de Paște creștine/ Hristos a Înviat /Paște Fericit!

Mesaje și urări de Paște 2022. Poți să le arăți celor din familie, prietenilor, rudelor şi colegilor că te gândești la ei în aceste momente de profunzime spirituală.

Cele mai frumoase mesaje și urări de Paște 2022

Iată mai jos o selecție cu cele mai frumoase, amuzante și deosebite mesaje și urări de Paște 2022, cu care să îi bucuri pe cei dragi.

Paște Fericit 2022! Bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea vine din suflet, lumina vine din inima fiecăruia! Hristos a Înviat!

Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să îți aducă tot ce e mai bun, mai sincer, mai curat. Sărbători Fericite și multă pace în suflet!

Paște Fericit 2022! Învierea să ne dăruiască un înțeles vieții noastre și să avem credința că, indiferent de circumstanțe și greutăți, există mereu șansa de a o lua de la capăt.

Citeste si: Mesaje pentru Noaptea de Înviere 2022: Când ajunge Lumina Sfântă de la Ierusalim în România?

Spiritul Sărbătorilor de Paști înseamnă speranță, dragoste, liniște sufletească și viață nouă. Fie ca divinitatea să te binecuvânteze în această zi de bun augur și să îți ofere un nou început de o mare prosperitate, fericire și succes. Paste Fericit 2022!

Paște fericit 2022! Fie ca momentele tale de bucurie să se înmulțească precum iepurașii! Multă sănătate și fericire!

Paşte Fericit 2022! Mesaje, felicitări şi urări familie, prieteni, rude şi colegi

[Sursa foto: Pixabay]

Mesaje și urări de Paște pentru prieteni

Sarbatoarea de Paste ne reaminteste ca nu trebuie sa ne pierdem speranta deoarece indiferent cat de intunecat pare drumul, intotdeauna vom descoperi lumina la capatul lui. Un Paste plin de bucurie!

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul, sa-ti aduca…ajutoarele lui. Paste fericit 2022!

Este frumos sa vezi semnele Pastelui si ale primaverii. Este minunat sa cunosti bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi, si este minunat sa am pe cineva care inseamna atat de mult pentru mine. Iti urez din suflet un Paste fericit!

Dincolo de petreceri, de cadouri, de masa imbelsugata, se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun prietenul meu! Hristos a inviat!

Paște fericit 2022! Asa cum dupa fiecare noapte vine o noua zi, iar dupa intuneric vine lumina, iti doresc dragul meu prieten ca aceasta sarbatoare sa iti aduca implinire si bucurie in suflet. Multa sanatate!

Fie ca Domnul sa iti binecuvanteze familia cu multa fericire si pace in suflet. Iti doresc un Paste minunat! Hristos a inviat!

Reteta unui Paste fericit: o lingurita de fericire cu zilele petrecute alaturi de cei dragi, se framanta bine si se lasa compozitia la dospit, timp in care stam la o vorba cu prietenii dragi. Se presara bucurie dupa gust si se serveste imediat celor pe care ii iubim! Hristos a inviat!

Mesaje de Paște 2022 pentru familie, cunoștințe, rude

„O dată pe an e Paştele. O zi specială, plină de arome ale bucatelor alese şi parfumul florilor de sezon. Paste Fericit!”

„Sper că Sfânta sărbătoare de Paşte să îţi aducă lumina şi multă fericire în inimă. Hristos a Înviat!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet numai lumina şi fericire şi mult timp petrecut alături de cei aproape inimii tale. Paste fericit şi Hristos a Înviat!”

„Cu ocazia Învierii Domnului vrem să vă urăm toate cele bune: lumină în suflet, dragoste şi sănătate. Hristos a Înviat! Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să aveţi continuitate, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paste Fericit!”

„În această zi de sărbătoare vreau să vă urez ţie şi familiei tale multă sănătate, înţelepciune şi putere. Paste Fericit!

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

„Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze, şi Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Hristos a Înviat!”

„Fie că sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: lumină, înţelepciune, dragoste, speranţă. Un Paste Fericit!”

„Lumina Sfintei Învieri să ajungă la sufletul tău şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

„Fie că Sfânta sărbătoare de Paşte să vă aducă lumină, căldura şi sănătate. Hristos a Înviat!”

„Fie că Sfânta Lumină de Paşte să vă lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie. Paste Fericit!”

„Pentru a înţelege sacrificiul suprem trebuie doar să fim mai buni,mai iertători,mai îngăduitori,mai înţelepţi,mereu cu lumina în suflet,gânduri şi simţiri.Hristos a înviat!”

„Pentru a înţelege sacrificiul suprem trebuie doar să fim mai buni,mai iertători,mai îngăduitori,mai înţelepţi,mereu cu lumina în suflet,gânduri şi simţiri.Hristos a înviat!”

„Ou înroşit, miel rumenit, cozonac mărit, Paste fericit. Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nădejde şi pace în viaţă”.

„Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos,nu-ţi lasa cadou în ghete,are el alte secrete: cozonac,oul înroşit şi un Paste Fercit!”

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători fericite!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si