Pastor acuzat că şi-a violat propriii copii

O poveste șocantă care îl are ca protagonist pe un pastor din Suceava, îngrozește opinia publică. Individul este acuzat că vreme de 6 ani și-ar fi abuzat sexual propriii copii. Procurorii spun că i-ar fi supus unor torturi greu de îndurat, iar soția pastorului a tăcut de teamă. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Andreea Stoica, marți 11 august 2020 , 19:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Chinul copiilor condamnați să trăiască iadul încropit acasă de propriul tată a ținut vreme de șase ani, timp în care bieții de ei au îndurat orori ce numai o minte bolnavă și le-ar putea imagina. Sub chipul pastorului neoprotestant Constantin Pandelea se ascundea un montru în stare de fapte înfiorătoare. Individul are opt copii în total, iar de cinci dintre ei, patru fete și un băiat, toți minori, ar fi abuzat.

  Pe una dintre adolescente, care între timp a împlinit 18 ani, ar fi violat-o în repetate rânduri în acești ani de teroare, spun anchetatorii. Pradă au căzut în timp și celelalte fete, cea mai tânără având doar 9 ani, când au început torturile greu de îndurat. Erau amenințate și chiar bătute ca să nu opună rezistență, susțin procurorii, apoi supuse la acte sexuale.

  Citeste si: VIDEO | Poliţişti atacaţi şi răniţi cu coasa

  De parcă nu ar fi fost destul infernul, minorii ar fi fost puși să munci istovitoare, până la epuizare și... privați de hrană, drept pedeapsă. Vecinii, șocați ce le e dat să audă, spun că nu s-au gândit vreodată la asemenea orori.

  VIDEO | Pastor acuzat că şi-a violat propriii copii
  VIDEO | Pastor acuzat că şi-a violat propriii copii

  Localnicii din comuna Dolhești, suspectau, totuși, că ceva rău s-ar petrece în casa terorii, unde, la mansardă, pastorul amenajase un fel lăcaș, unde se adunau adepții și le predica vorbe de-a dreptul cutremurătoare.

  Citeste si: Preot ucis în cursa ilegală pe motor. Doi copii au rămas orfani de tată, după ce duhovnicul s-a izbit cu motocicleta de un copac

  Mai îngrozitor e că mama copiilor nu doar că a fost martoră la tot chinul celor mici, ci a căzut și ea victima violenței domestice. A avut în trecut o tentativă de a pune piciorul în prag. A cerut ordin de protecție împotriva individului, dar, s-a răzgândit, pe motiv că i s-ar fi făcut milă de el, nu și de pruncii cărora le-a dat viață și pe care ar fi trebuit să-i crească amândoi departe de orice rău.

  Abia în urmă cu o lună, unul dintre cei cinci minori care mai rămăseseră în familia pastorului, sătul să mai rabde, a povestit totul unui angajat din primărie și atunci au intrat anchetatorii în acțiune.

  Înainte ca tatăl-monstru să fie arestat, mama și cei cinci copii minori au fost duși de asistenții de la Protecția Copilului într-un adăpost... După două săptămâni de consiliere psihologică, având în vedere că și tatăl a ajuns în arest, femeia s-a hotărât să se întoarcă acasă, cu copiii. Familia a rămas sub supravegherea Primăriei Dolhești și a Direcției de Protecție a Copilului Suceava.

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si