VIDEO | Poliţişti atacaţi şi răniţi cu coasa

Un atac sălbatic, pus în scenă într-o comună din Dâmbovița, s-a sfârșit cu doi polițiști tăiați cu coasa și cu cei doi frați agresori împușcați în războiul sângeros. Totul a pornit de la o ceartă între vecini, povestesc martorii, iar agenții, veniți să potolească spiritele prea încinse, au căzut victime după ce au tras mai multe focuri de armă. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Author: Andreea Stoica luni 10 august 2020 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un atac sălbatic, pus în scenă într-o comună din Dâmbovița, s-a sfârșit cu doi polițiști tăiați cu coasa și cu cei doi frați agresori împușcați în războiul sângeros. Totul a pornit de la o ceartă între vecini, povestesc martorii, iar agenții, veniți să potolească spiritele prea încinse, au căzut victime după ce au tras mai multe focuri de armă.

Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Citeste si: VIDEO| Bombă cu ceas lângă Galaţi

Cei doi agenți care au căzut victime măcelului, veniseră în comuna Văcărești, din Dâmbovița, alertați de localnici. Cei doi agresori, beți fiind, făcea ravagii pe ulițe, și erau extrem de violenți cu niște vecini, pe care i-au amenințat cu o furcă... Unul dintre indivizi, înarmat cu o coasă, se manifesta ca o bestie, spun polițiștii, nevoiți să tragă două focuri de avertisment. Nici de arma nu s-a speriat și nu s-a potolit, așa că a fost împușcat în picior. Atunci, fratele lui, a pus mâna pe o altă coasă și i-a atacat pe polițiști.Rănit, unul dintre agenți a scos pistolul și a mai tras o dată, nimerindu-l pe atacator în abdomen. A fost momentul în care au chemat întăriri și mai multe echipaje de mascați au împânzit localitatea.

Citeste si: Gabriel, fiul unui preot, s-a înecat în mare! Mesaj șocant al părintelui Calistrat

Mătușa celor doi frați care sunt în spital acum, unul în stare destul de gravă, crede că de vină pentru tot războiul sângeros ar fi agenții.

Cei doi agenți au fost transportați la spital și supuși unor intervenții chirurgicale, dar starea lor este stabilă.

Procurorii au demarat deja o anchetă în acest caz, iar printre acuzațiile care li se aduc celor doi frați agresivi regăsim ultraj și tentativă de omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si