Patriarhia Romana are datorii uriase din cauza agentiei sale de turism! Firma prin care se deruleaza afacerea pelerinajelor are de dat 2,25 milioane de euro!

Potrivit rezultatelor financiare, Patriarhia Romana are datorii uriase din cauza agentiei sale de turism.

Matei Vaihan, miercuri 20 iunie 2018 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finante indica faptul ca Patriarhia Romana are datorii uriase din cauza agentiei sale de turism. In 2007, institutia condusa de Preafericitul Daniel si-a infiintat agentie de turism, oferindu-le credinciosilor pelerinaje la manastirile din tara, dar si in strainatate, in Israel, Palestina, Iordania, Grecia sau Turcia.

Patriarhia Romana are datorii uriase din cauza agentiei sale de turism. Preafericitul a sfintit autocarele

“Basilica Travel este infiintata cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, prin Temeiul nr. 10847/ 2007, fiind agentie tour operatoare”, se scrie pe site-ul agentiei. La inceputul activitatii agentiei de turism, Patriarhul Daniel s-a ocupat personal de sfintirea autocarelor Basilica Travel.

Patriarhia Romana are datorii uriase din cauza agentiei sale de turism. Acestea s-au dublat intr-un an

Cifrele arata ca Patriarhia Romana are datorii uriase din cauza agentiei sale de turism. La sfarsitul lui 2017, datoriile firmei „Basilica Travel SRL” erau de 10.429.848 lei, adica de aproximativ 2,25 de milioane de euro, de aproape doua ori mai mult decat erau in 2016 (5.450.582 de lei). In 2017, profitul firmei a fost de 472.984 de lei, in scadere fata de 2016, cand castigul a fost de 1,5 milioane de lei.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si