Patriarhul Daniel trimite cărți de rugăciuni gratis spitalelor în care se tratează COVID-19

Patriarhia Română a anunțat că a tipărit o carte cu rugăciuni special pentru bolnavii de COVID-19 și cadrele medicale, iar aceasta va fi distribuită în spitalele unde se trateacă coronavirusul.

Author: Radu Constantin sâmbătă 28 martie 2020 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Patriarhia Românp va distribui o ediție a volumului ”Rugăciuni la vreme de boală și necaz”, pe care o va distribui la centrele unde sunt tratați bolnavii de COVId-19.

2.500 de volume vor fi oferite gratuit atât pacienților cât și bolnavilor într-un moment în care ”oamenii au nevoie de credință și apropiere de Dumnezeu”, scrie Basilica.ro.

Citeste si: Coronavirus a ajuns și în biserici. Doi preoţi, doi diaconi şi alţi angajaţi ai unei biserici din Bucureşti, infectați cu Covid-19. Au fost confirmați pozitiv

Cărțile de rugăciuni vor fi distribuite doar pe teritoriul Capitalei la următoarele unități: Institutul Național ”Matei Balș”, Institutul Național pentru Tratarea Mamei și Copilului ”Alessandru-Rusescu”- Spitalul Polizu, Spitalul Clinic ”Victor Babeș”, Maternitatea Bucur și Institutl Național de Endocrinologie ”C.I. Parhon”.

Citeste si: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Cartea cuprinde următoarele rugăciuni: Rugăciune în timp de boală; Rugăciune la necazuri și supărări; Rugăciunea părinților pentru copii; Rugăciunea copiilor pentru părinți; Rugăciune pentru frați și surori; Rugăciune specială pentru încetarea noii epidemii.

Patriarhia Română a sprijinit ”material” Institutul ”Matei Balș”

Broşura a fost tipărită la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă al Bisericii Ortodoxe Române.

Nu este prima reacție a Bisericii Ortodoxe Române de la declnașarea pandemiei de coronavirus. Recent, Patriarhia Română a lansat o platformă online dedicată persoanelor afectate de COVID-19 prin care încearcă să ajute persoanele aflate în dificultate. De asemenea, Patriarhia Română a sprijinit inclusiv material Institutul ”Matei Balș”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si