Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu mai multi caini de urma, jandarmii si politistii de frontiera i-au depistat pe cei 24 de migranti sirieni, printre care cinci femei si patru copii, intr-un  microbuz care urma sa-i duca in Germania.

Refugiatii au fost racolati din Centrul de Imigrari din Bucuresti de patru calauze arabe. In schimbul catorva mii de euro, calauzele le-au promis ca ii ajuta sa treaca granita in Ungaria.

Refugiatii au fost adusi cu microbuzul pana in apropierea granitei, unde au fost lasati in camp timp de 24 de ore. Noaptea trecuta urmau sa treaca pe jos frontiera, pe fasia verde.

Depistati de politistii de frontiera de la Cenad, migrantii si-au sustinut in continuare dorinta de a ajunge in Germania.

"Toti oamenii de aici, familia mea, vrem sa ajungem in Germania. De ce sa ramanem aici?!"

Cele patru calauze urmeaza sa fie audiate de procurori pentru constituire de grup infractional organizat si trafic de migranti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si