Președintele Gustavo Petro a declarat că descoperirea a fost făcută după căutări dificile continue efectuate de armată, spunând că vestea este „o bucurie pentru țară”.

Copiii au fost găsiți după două săptămâni de la accidentul aviatic

Cei patru copii indigeni, printre care și un bebeluș de 11 luni, au fost găsiți în viață după două săptămâni de la prăbușirea avionului. 

Copiii salvați au vârste de patru, nouă și 13 ani.

Avionul în care se aflau, un Cessna 206, avea la bord șapte persoane în momentul în care a dat o alertă de urgență din cauza unei defecțiuni la motor chiar în primele ore ale zilei de 1 mai.

Citește și: Femeie accidentată mortal de un tren în Gorj

Trei adulți, printre care și pilotul avionului, au murit în urma prăbușirii. Corpurile acestora lor au fost găsite în interiorul avionului, potrivit Mediafax.

accident avion Columbia

Patru copii, printre care și un bebeluș, au fost găsiți în viață după ce în urmă cu două săptămâni avionul în care se aflau s-a prăbușit

[Sursa foto: Eltiempo.com]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații transmise de autoritatea columbiană de aviație civilă care a coordonat operațiunea de salvare a victimelor spune că cei patru copii au plecat din avion și au plecat spre pădurea tropicală pentru a găsi ajutor.

Salvatorii, porniți în căutări cu câini de urmă, au găsit înainte fructe aruncate pe care micuții le-au mâncat pentru a supraviețui și adăposturi pe care aceștia le-au improvizat în junglă.

Citește și: VIDEO |Incendiu puternic la o hală de producție din Timișoara

La operațiunile de salvare au luat parte avioane și elicoptere din armata și forțele aeriene ale Columbiei.

Cod roșu de ploi intense în Italia. Școlile au fost închise, iar până acum au fost înregistrate nouă victime

Cod roşu din cauza precipitaţiilor abundente în nordul Italiei. Şcolile au fost închise, iar conform autorităților s-au înregistrat nouă victime.

Precipitații nemaivăzute până acum,   care în câteva ore au ridicat nivelul râurilor până s-au revărsat, au fost înregistrate în regiunea Emilia-Romagna. Practic toate cursurile de apă dintre Rimini şi Bologna, douăzeci şi unu în total, s-au revărsat între miercuri şi joi dimineață, inundând vaste zone din Romagna, scrie agenţia de presă Ansa.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Faenza, o parte din Cesena şi Forlì şi multe alte centre mari locuite au ajuns sub apă.

Citește și: Halucinant! Doi copii au fost filmați când alergau pe acoperișul unui bloc din Florești, județul Cluj

În unele zone, debitul apelor a crescut în câteva minute, ajungând chiar şi la etajele superioare ale caselor. Au murit opt ​​persoane care nu au reușit să se salveze şi au rămas prinse la etajele inferioare ale caselor sau în maşini.

Citește și: VIDEO- Un copil a fost bătut crunt pe un câmp din Ilfov de un adolescent


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si