Fostul poloist a încheiat cursa prin care a obţinut calificarea la Campionatul Mondial de Înot în ape îngheţate de la Murmansk (Rusia), competiţie care se va desfăşura în perioada 14- 17 martie 2019. "Am ţinut foarte mult să fac această probă în România pentru ca aceşti copii să mă poată vedea. În toate cursele există o barieră pe care trebuie să o depăşeşti. Astăzi am pierdut numărătoarea lungimilor de bazin, dar cu toate astea am încercat să stau într-o stare de confort pe care o am în timpul antrenamentelor.

De durut, nu doare nimic într-o astfel de probă în apă rece pentru că nu mai simţi nimic. Trebuie doar să fii tare mental. După primii 200 de metri nu mai simţi absolut nimic. Poate am început cam tare cursa, dar până la urmă cred că timpul a fost unul bun", a declarat Paul Georgescu într-o conferinţă de presă desfăşurată la finalul probei.

Fost campion naţional la polo, acum profesor de educaţie fizică şi sport la International British School of Bucharest, Paul Georgescu îşi propune să încheie până în 2020 cele mai dificile 7 maratoane acvatice: Canalul Mânecii- (Franţa- Anglia, 54 km), Strâmtoarea Gibraltar (Spania- Maroc, 30 km), Molokai Channel (Hawaii, 42 km), Catalina Channel (Los Angeles, SUA, 35 km), Strâmtoarea Tsugaru (Japonia, între insulele Honshu şi Hokkaido, 20 km), Strâmtoarea Cook (Noua Zeelandă, 22 km) şi North Channel- (Scoţia- Irlanda, 34,5 km).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si