Pe urmele lui Mihai Eminescu. Codrii de Arama, locul in care magia se intensifica, odata cu trecerea anilor! Ati fost aici?

O drumetie cat o poezie! George Mihai si Vlad Ciobanu au fost pe urmele lui Mihai Eminescu, prin Codrii de Arama. Ce frumuseti au descoperit la Agapia, alaturi de prietenii din Tinutul Zimbrului, vedeti in minutele ce urmeaza. Dumneavoastra Ati fost aici?

Author: A.L. vineri 17 noiembrie 2017 , 19:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prieteni, pentru a nu stiu cata oara in Tinutul Neamtului si ne bucuram de compania domnului director, cu care vrem sa povestim despre doua rezervatii frumoase, asa, pana la nivel de poezie. Padurea de Argint si indeosebi Codrii de Arama.

Da, sunt doua rezervatii peisagistice Rezervatii forestiere peisagistice.

De povestit foarte mult despre ele, nu merita a povesti. Ele trebuie vizitate, trebuie vazute. Mai ales acum, in prag de toamna, cand Codrii de Arama isi merita numele. Speciile de vercinee, de stejar, de gorun, capata nuante diferite de aramiu si atunci numele lor este explicabil acum.]00:38:59

 


Si, daca umbli, trebuie s-o simti, fara doar si poate, si sa pleci cu ceva invataminte de-acolo, asa cum se intampla si dupa plimbarea asta, la atatia metri inaltime.
Te-nvata cate ceva despre fiecare copac care iti iese in cale, te-nvata sa-l iubesti sis a-l protejezi. Pana la urma, lectia asta e despre viitor, nu? Lectia este si despre trecut si despre viitor si se-adreseaza celui care are ochi sa vada si urechi de-auzit.
Dumneavoastra ati fost aici? Urmariti materialul integral mai jos: 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si