Bărbatul a ucis-o pe românca în vârstă de 46 de ani, după ce a prins-o în pat cu un alt bărbat. Ucigașul, care era stabilit în Italia, a fost în vizită în România, dar s-a întors pe neașteptate, fără să o anunțe pe femeie. Când a ajuns acasă, bărbatul a găsit ușa închisă. A deschis-o cu ajutorul unei antene de satelit și când a intrat în casă a găsit-o pe femeie în pat cu un alt român.

Bărbatul a început să-i lovească pe cei doi cu antena pe care o avea asupra sa, iar după patru ore de tortură a plecat din casă. Amantul femeii a reușit să fugă, dar partenera lui a rămas în casă și și-a dat ultima suflare. Cadavrul ei a fost găsit abia după patru zile, deoarece poliția nu fusese alertată de incident.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Când a aflat de moartea femeii, românul ei s-a prezentat la poliție și a spus că i-a dat doar câteva palme femeii, dar carabinierii l-au găsit şi pe celălalt bărbat şi, după ce au discutat cu el, l-au arestat pe român.

Ucigaşul a fost condamnat acum la 30 de ani de închisoare şi va trebui să-i plătească fiicei victimei sale daune de 175.000 de euro.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si