Pedofilul-criminal olandez a locuit la 50 metri de o școală din București! Despre ce unitate este vorba?

Pedofilul olandez care a uciz o fetiță de 11 ani în jdețul Dâmbovița a locuit în București la un hotel care se învecinează cu o școală.

Author: Radu Constantin vineri 04 octombrie 2019 , 22:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Joop V, pedofilul olandez care a ucis o fetiță de 11 ani în România, după care s-a sinucis, a locuit în București la un hotel situat pe strada Sfântul Ștefan din sectorul 2.

Întâmplător sau nu, hotelul se află în imediata apropiere unei școli cu predare în limba italiană. Unitatea de învățământ deține o grădiniță, ciclu primar și gimnazial dar și un liceu.Între cele două clădiri e o distanță de aproximativ 50 metri.

Vecinii au povestit că în zonă se perindă mulți străini, în special olandezi. Joop V. și-a petrecut aici câteva zile și a plătit în jur de 350 lei pe noapte. Camera în care a locuit a fost percheziționată de polițiști la câteva zile după ce acesta a comis o crimă în România.

Citeste si: Olandezul pedofil care a ucis o fetiță din Dâmbovița a fost subiectul unui documentar din 1997

Citeste si: Cine este femeia cu care a fost surprins fostul soț al Elenei Ionescu: „E domnișoara asistentă cu care el a...”

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu și Adriana Fieraru! Cele trei fete au în comun prenumele Mihaela

Fetița din Gura Șuții, ucisă pe drumul de la școală spre casă

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță din Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost găsită moartă pe un câmp din apropierea comunei în care locuia. Fetița dispăruse cu câteva zile înainte pe drumul de la școală. Polițiștii au descoperit că fetția de 11 ani fusese luată cu mașina de olandez, care a ucis-o și a abandonat-o, după care a părăsit România în grabă. În momentul în care a aflat că autoritățile i-au aflat identitatea, el a intrat cu mașina sub roțile unui tir, murind pe loc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si