O mare de oameni a ajuns deja la manastirea Prislop, locul incarcat de credinta, emotie, dar si de recunosctinta pentru duhovnicul atat de iubit.

Nici ploaia si nici frigul nu i-a impiedicat pe pelerini sa-si continue drumul care mormantul lui Arsenie Boca. Fie ca ajung sa se roage pentru intaia oara sau pentru a opta data, oamenii marturisec cu sinceritate despre trairile simtite in acest loc.

"E pentru prima data. Sunt foarte multumit si impacat sufleteste ca am reusit sa ajung aici.", spune un credincios.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"N-a fost greu, desi, sa stiti, ca ma vait de picioare acasa, dara ici, cand am, urcat dealul, nu m-a mai durut nimic.", ne spune altcineva.

Impresionati si plini de recunostinta, credinciosii vorbesc si despre minunile infaptuite de parintele Arsenie Boca.

O icoana, o cruce sau o sticla cu apa pentru cei de acasa. Cu asta au plecat pelerinii de la manastirea Prislop.

Multi au plecat la drum inca de ieri, doar ca sa fie siguri ca pot aduce recunostinta lor duhovnicului care s-a stins in urma cu 27 de ani. "Sunt din Bucovina. Am plecat aseara, de la ora 4 de acasa. pentru prima data sunt aici. m-am inchinat de trei ori la mormantul Sfantului parinte Arsenie Boca. Am simtit asa o bucurie sufleteasca si o usurare."
, spun oamenii.

Singurele nemultumiri sunt ale soferilor. Drumurile spre manastire, care sunt in santier inca din primavara anului trecut, sunt pline de noroaie si hartoape. Constructorii au intarziat lucrarile de modernizare, iar portiunii de 7 kilometri, iar autoritatile judetene se plang ca drumarii ay lucrat putin si prost.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si