Pelerinii merg pe jos, infometati, pe ploaie sau vant, doar pentru a se ruga la icoana. "Ne rugam la Maicuta, sa ne ierte pacatele", spune una dintre femei.

Saraci, ori disperati, toti sunt atrasi la umbra icoanei despre care se spune ca poate sa faca minuni. Ei cer ajutorul Maicii Domnului sa le aline suferinta. La unii se intampla, la altii nu. "Ne rugam la Prunc si la Maica Sfanta sa ne mijloceasca si sa ne dea speranta", mai spune una dintre ele.


Drumul pana la Manastire nu este usor si numai credinta ii impinge pe oameni sa urce dealul greu in speranta ca vor gasi licarul de lumina si ca Dumnezeu le va asculta rugile. "Vin de la Constanta si vin special pentru baietelul meu. E autist si vreau sa ma rog pentru el. Eu cred ca incet, incet apar si minunile atunci cand crezi in Bunul Dumnezeu. Nu putem decat sa ne rugam, atat", spune credincioasa venita tocmai de la Constanta la Dealul Feleacului.

Multe persoane fac orice pentru a primi binecuvantarea. Fac ocolul Manastirii in genunchi, pe coate, cu lacrimi in ochi, in speranta ca divinitatea ii va ajuta. "Depunem si noi un pic de efort, pentru ca si El depune pentru noi", spune una dintre femei cu lacrimile innodate in barba.


Multi, dupa slujba, au puterea sa priveasca spre viitor, mai ales ca puterea e in ei, iar fara oameni, lumina sfanta s-ar stinge.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si