Penitenciarul Vaslui a fost infrumusetat in urma celui mai mare eveniment de arta murala din Romania

In jur de 1500 de metri patrati de ziduri din incinta penitenciarului Vaslui au fost pictati de artisti si detinuti in cadrul proiectului "O pata de culoare", desfasurat in incinta inchisorii.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe miercuri 10 august 2016 , 15:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In cele sapte zile, 34 de artisti si 30 de detinuti au reusit sa stabileasca un record in ceea ce priveste suprafata acoperita cu vopesea in cadrul unui singur proiect de arta rurala.
Atât artiştii cât şi persoanele private de libertate şi-au demonstrat talentul şi imaginaţia, reuşind astfel şă proiecteze imaginea potrivită, menită să îi determine pe privitori să-şi schimbe instantaneu starea de spirit şi să devină pozitivi, optimişti,
mai deschişi, mai luminoşi. Lucrările au fost apreciate şi dePenitenciar 2 peste 120 vizitatori, persoane civile de toate vârstele, care şi-au exprimat gândurile, trăirile, emoţiile de moment într-un registru special constituit pentru acest eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.
Proiectul se va desfasura si vara viitoare, cand alti pereti ai penitenciarului vor fi pictati.

In cele sapte zile, 34 de artisti si 30 de detinuti au reusit sa stabileasca un record in ceea ce priveste suprafata acoperita cu vopesea in cadrul unui singur proiect de arta rurala, 1500 de metri patrati fiind pictati.

Atât artiştii cât şi persoanele private de libertate şi-au demonstrat talentul şi imaginaţia, reuşind astfel şă proiecteze imaginea potrivită, menită să îi determine pe privitori să-şi schimbe instantaneu

starea de spirit şi să devină pozitivi, optimişti, mai deschişi, mai luminoşi.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: „Din păcate” Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol, chiar în ziua nunții! Puțini știau- wowbiz.ro

Proiectul se va desfasura si vara viitoare, cand alti pereti ai penitenciarului vor fi pictati.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si