Viața s-a încheiat tragic pentru Maria, o fetiță de opt ani din satul Jijia, comuna Albești, județul Botoșani. Copila a fost găsită fără suflare într-o pădure de salcâmi. Rezultatele autopsiei au scos la iveală detalii îngrozitoare.

Unchiul Mariei a mărturisit că și-a ucis nepoata. Tatăl criminalului a făcut mărturii șocante despre fiul său:

"Pentru fetița mea l-aș omorî", a mărturisit tatăl criminalului, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Citește și: VIDEO Explicația incredibilă dată de unchiul Mariei, arestat pentru crimă și viol. Ucigașul va sta 30 de zile în spatele gratiilor

Tatăl criminalului: "Pentru fetița mea l-aș omorî". Ce au indicat rezultatele autopsiei

Maria a fost ucisă de propriul unchi, un bărbat în vârstă de 32 de ani.

„A fost un băiat cuminte, fără alcool. Cum a luat alcoolul, s-a dus peste cap. Pentru fetița mea, pentru nepoată, ce a făcut, l-aș omorî. Ăștia nu sunt oameni în societate, ăștia nu sunt oameni care să mai poată să se întoarcă în societate, oameni buni. Poimâine îi dă drumul și iar vine la copilul tău, la al tău, la al tău”, este mărturia șocantă a tatălui criminalului Mariei, conform aceleiași surse.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

„Sunt singură, fata a fost acolo zece minute, douăzeci de minute și a dispărut cu totul. N-a fost căsătorit, în concubinaj cu cineva, l-a lăsat de mult timp, nu are prieteni, n-are nimic”, a mărturisit mama bărbatului.

Detaliile autopsiei au scos la iveală un scenariu teribil. Conform sursei citate anterior, Maria ar fi fost abuzată înainte de a fi ucisă. Criminalul copilei s-ar fi aflat în stare de ebrietate la momentul tragediei.

Citește și: Maria, fetiţa de 8 ani dispărută într-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată, într-o pădure de salcâmi. Scenariul cumplit urmărit de anchetatori

„A recunoscut săvârșirea faptei de lipsire de libertate în mod nelegal și pe cea de viol și omor calificat. A menționat faptul că era sub influența băutură alcoolice”, spune avocatul din oficiu al bărbatului.

Colegii de muncă ai criminalului sunt îngroziți. Aceștia mărturisesc că alcoolul l-ar fi împins spre asemenea orori.

„Cred că băutura l-a împins să facă chestia asta. Nu-l credeam în stare de așa ceva. Așa ceva nu ne așteptam să facă”, a mărturisit un coleg al criminalului.

Unchiul Mariei este acuzat pentru omor calificat, viol și lipsire de libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si