„Pentru o Românie sănătoasă, cel mai bine stai în casă!”, evenimentul promovat de câțiva tineri din Iași

Mai mulți tineri din Iași au creat un eveniment denumit „Pentru o Românie sănătoasă, cel mai bine stai în casă!”, în semn de solidaritate și recunoștință pentru cei care sunt în linia I în lupta împotriva temutului coronavirus.

M.A., vineri 27 martie 2020 , 15:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

‘Pentru o Românie sănătoasă, cel mai bine stai în casă!’ este evenimentul promovat de noi, câțiva tineri entuziaști din Iași, în semn de solidaritate și recunoștință pentru cei care acum duc tot greul în lupta cu noul virus pentru ca România să treacă în cât mai multă siguranță peste această situație.

Vom ieși cu toții la balcon sau la fereastră pentru a-i susține cu aplauze pe toți acești oameni minunați. Pentru a ne sincroniza cu acțiunea celor din țările vestice, care vor proceda la fel, evenimentul va avea loc duminică, 29 Martie, la ora 21:00.

Citeste si: Consiliul Concurenței atrage atenția asupra cantităților de produse pe care românii o pot cumpăra din magazine

Alături de noi vor fi trei artiști români:

Alin Stoica - Tenor al Operei Naționale București

Grigore Gherman - Interpret de muzică populară

Alexandru Recolciuc - Interpret de muzică populară

Prin această acțiune, dorim să le transmitem mii de mulțumiri:

Medicilor, asistenților medicali, infirmierilor, paramedicilor, brancardierilor, farmaciștilor - infanteriștii care susțin o luptă zilnică și deschisă cu virusul.

Pompierilor, militarilor, comercianților, transportatorilor, voluntarilor, angajaților la salubritate, curierilor și poștașilor care lucrează necontenit pentru asigurarea ordinii și a tuturor celor necesare în casele noastre.

Citeste si: Mesajul transmis de Mihai Bobonete în plină pandemie de coronavirus: "Rând pe rând ne loveste pe toţi"

Salutăm efortul angajaților din mass-media care ne țin la curent cu toate informațiile de care avem nevoie.

Suntem alături de ei ne înclinăm cu recunoștință în fața efortului pe care acești oameni îl depun pentru a scoate cu bine țara din impas.

Citeste si: Vești proaste pentru fanii trupei Rammstein. Till Lindmann se află în stare critică. Artistul a fost infectat cu COVID-19

Dorim să ni se alăture cât mai multă lume. Invităm toată România să ia parte la această acțiune! Sperăm ca duminică, la ora 21:00, România să răsune prin aplauze de recunoștință! Ne vedem la balcoane! Uniți ne facem bine!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si