Nouă percheziții au avut loc, miercuri dimineață, în București și Ilfov, la firme vizate că au vândut telefoane mobile.

Mai multe percheziții au avut loc, în această dimineață, în București și județul Ilfov

”În această dimineaţă, 24 august 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul serviciilor de investigare a criminalităţii economice- Sectoarele 1- 6, vor pune în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară (7 Bucureşti, 2 Ilfov) şi 8 ordonanţe de ridicare înscrisuri”, anunţă Poliîia Capitalei.

Citeste si: Minte bolnavă: Un bărbat a fost arestat preventiv, deoarece deținea zeci de mii de materiale pornografice cu minori

În perioada 2019- 2021, 8 societăţi comerciale au livrat telefoane mobile, fără a evidenţia în contabilitate veniturile realizate, în valoare de peste 9.000.000 de lei. 

Dani Mocanu a fost reținut pentru tentativă de omor

Manelistul Dani Mocanu a fost reținut, împreună cu fratele său, pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Ca urmare a administrării probatoriului şi obţinerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Citeste si: Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor. Manelistul a fost reținut pentru 24 de ore

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se arată într-un comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si