Performanta extraordinara a elevilor romani. Ei au fost premiati de NASA si MIT

O echipa fromata din cinci elevi romani a castigat un concurs organizat de NASA si prestigioasa universitate MIT.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe miercuri 01 februarie 2017 , 16:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cinci elevi ai unui liceu din Timisoara au castigat competitia virtuala Zero Robotics desfasurata la Amsterdam. Echipa din Timisoara a fost cea mai buna din cele 10 care s-au confruntat la acest concurs, scrie  DIGI24.

Concursul a avut loc in Statele Unite ale Americii si a fost transmis live si in Olanda si Australia.

Echipa a mers in Olanda, iar la intoarcerea acasa a fost asteptata cu emotii de parinti.Castigatorii nu au primit premii in bani, insa experienta traita in Olanda este unica.

In plus, au primit diplome si au recunoasterea intregii comunitati de cercetatori din domeniu. In finala ZeroRobotics s-au calificat 18 echipe.Competitia a fost impartita in doua concursuri- la unul au participat zece echipe, la celalalt, opt. Trei dintre ele au fost din Romania: doua din Timisoara si una din Piatra Neamt.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Sursa foto:  NASA

Cinci elevi ai unui liceu din Timisoara au castigat competitia virtuala Zero Robotics desfasurata la Amsterdam.
Echipa din Timisoara a fost cea mai buna din cele 10 care s-au confruntat la acest concurs. Munca depusa de cei 5 elevi in ultima jumatate de an s-a redus la cele 3 minute cat a durat ultima etapa.
Concursul a avut loc in Statele Unite ale Americii si a fost transmis live si in Olanda si Australia. Echipa a mers in Olanda, iar la intoarcerea acasa a fost asteptata cu emotii de parinti.
Castigatorii nu au primit premii in bani, insa experienta traita in Olanda este unica.
In plus, au primit diplome si au recunoasterea intregii comunitati de cercetatori din domeniu. In finala ZeroRobotics s-au calificat 18 echipe.
Competitia a fost impartita in doua concursuri- la unul au participat zece echipe, la celalalt, opt. Trei dintre ele au fost din Romania: doua din Timisoara si una din Piatra Neamt.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si