Pericol de explozie in gara din Videle! Traficul feroviar a fost paralizat in zona

Circulatia feroviara este oprita pe raza statiei Videle, in judetul Teleorman, dupa ce a fost observata scurgerea unei substante periculoase - propilena - dintr-un vagon de marfa al unui operator privat.

Author: G. S. miercuri 26 septembrie 2018 , 11:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Traficul feroviar pe raza statiei Videle a fost oprit incepand cu ora 9:20, dupa ce personalul din statia Videle, care asigura revizia tehnica a vagoanelor, a observat scurgeri de continut dintr-un vagon al unui tren de marfa, a anuntat Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, miercuri dimineata.

„Personalul feroviar a anuntat operativ Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care a decis inchiderea traficului feroviar pe raza statiei Videle pana la interventia echipei de mentenanta a operatorului privat de marfa. Trenul de marfa, compus din 20 de vagoane, apartine operatorului privat Transferoviar Grup si asigura un transport de propilena in relatia Palas – Raureni. Mentionam faptul ca pana la redeschiderea traficului in conditii de siguranta, trenurile care circula in relatia Bucuresti Nord- Rosiori- Craiova- Timisoara, si tranziteaza statia Videle, vor fi oprite in garile de pe traseu”, se arata in comunicat.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si