Pericol de moarte intr-un cartier bucurestean. O bucata de tencuiala s-a desprins si a cazut pe trotuar

Pericol de moarte intr-un cartier bucurestean. Echipa stirilor Kanal D a surprins astazi momentul in care o bucata de tencuiala s-a desprins si a cazut pe trotuar. Doar o minune a facut sa nu existe victime!

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D luni 26 iunie 2017 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chiar in timp ce filmam o bucata mare din fatada cladirii se desprinde  si cade doar la cativa centimetri de noi. Se intampla in sectorul 6 al capitalei. Mai multe blocuri arata ca dupa bombardament. Norocul  face ca nimeni sa nu fie ranit acum.

„S-a desprins tot! Prin crapatura intra un copil, atat este de mare. Sus este crapata mai tare. Nu stiu daca puteti sa filmati, acolo. Eu zic ca o sa cada blocul cu totul”, spune un locatar.

"SE POATE INTAMPLA O TRAGEDIE"

Oamenii sunt constienti ca isi risca viata, cand depasesc benzile puse de autoritati. Altfel insa, nu pot intra in scara in care locuiesc.

Blocul construit in anul 1986 nu a trecut prin niciun proces de reabilitare. Cutremurele si vremea rea l-au deteriorat. Locatarii si administratorii se plang ca au facut in repetate randuri solicitari catre autoritati, nimeni insa nu i-a luat in seama.

Despre pericol dar si despre masurile pe care le-au luat sau urmeaza sa fie luate i-am intrebat si noi, in scris, pe reprezentantii Primariei sectorului 6 care ne-au explicat ca au intervenit saptamana trecuta si promit sa ia masuri.

„Aceste aspecte intra legal in grija asociatiei de proprietari care inca nu a depus, in sesiunea deschisa in toamna anului trecut, dosarul pentru reabilitare”, arata Primaria

Sectorului 6 intr-un comunicat.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si