Pericol public! O groapa imensa a aparut fix in centrul Timisoarei! De ce s-a format craterul!

O groapa extrem de adanca a rasarit, ca prin minune, pe o sosea din Timisoara. Daca n-ar fi fost un cetatean cu spirit civic care sa o semnalizeze, soferii riscau sa intre in pamant, la propriu.

Author: G. S. marți 03 aprilie 2018 , 18:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Pe cat de imensa groapa, pe atat de mare pericolul. Craterul s-a format pe o strada intens circulata din oras si i-a lasat masca pe trecatori. 
 
Unii nu s-au multumit doar cu masuratul din priviri, ci au intrat" in miezul problemei"... adica in crater. 
 
 
Groapa are, de fapt,  80 de centimetri latime si un metru adancime. Socant este, insa, faptul ca stratul de asfalt care s-a surpat are doar trei centimetri, adica e gros de doua degete. Norocul soferilor a fost ca un cetatean cu spirit civic a improvizat un semn de avertizare. A asezat pe marginea craterului un sac de gunoi plin cu pamant si o umbrela deschisa.  
 
 
Intr-un final, echipele de interventie ale companiei de apa au venit la fata locului, au semnalizat groapa si s-au apucat de sapat. 
Muncitorii au stabilit ca o conducta de alimentare cu apa era fisurata si au remediat problema. 
 
Drumurile sunt de rasul lumii si intr-o comuna din Gorj. Satul de promisiunile alesilor, un satean a luat o lopata si a astupat singur gropile,  cu niste pamant adus intr-o remorca. Imaginile au ajuns virale pe internet, iar unii oameni l-au propus, mai in gluma, mai in serios, pentru functia de primar.

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si