Pericol public! O groapa imensa a aparut fix in centrul Timisoarei! De ce s-a format craterul!

O groapa extrem de adanca a rasarit, ca prin minune, pe o sosea din Timisoara. Daca n-ar fi fost un cetatean cu spirit civic care sa o semnalizeze, soferii riscau sa intre in pamant, la propriu.

G. S., marți 03 aprilie 2018 , 18:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Pe cat de imensa groapa, pe atat de mare pericolul. Craterul s-a format pe o strada intens circulata din oras si i-a lasat masca pe trecatori. 
 
Unii nu s-au multumit doar cu masuratul din priviri, ci au intrat " in miezul problemei"... adica in crater. 
 
 
Groapa are, de fapt,  80 de centimetri latime si un metru adancime. Socant este, insa, faptul ca stratul de asfalt care s-a surpat are doar trei centimetri, adica e gros de doua degete. Norocul soferilor a fost ca un cetatean cu spirit civic a improvizat un semn de avertizare. A asezat pe marginea craterului un sac de gunoi plin cu pamant si o umbrela deschisa.  
 
 
Intr-un final, echipele de interventie ale companiei de apa au venit la fata locului, au semnalizat groapa si s-au apucat de sapat. 
Muncitorii au stabilit ca o conducta de alimentare cu apa era fisurata si au remediat problema. 
 
Drumurile sunt de rasul lumii si intr-o comuna din Gorj. Satul de promisiunile alesilor, un satean a luat o lopata si a astupat singur gropile,  cu niste pamant adus intr-o remorca. Imaginile au ajuns virale pe internet, iar unii oameni l-au propus, mai in gluma, mai in serios, pentru functia de primar.

Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si