Perla are doar 29 de ani, dar vrea să intre în istorie! "Am încetat să număr persoanele cu care m-am culcat după ce am depăşit 100 "

La doar 29 de ani, are la activ deja peste 100 de parteneri sexuali! O tânără din Denver, Statele Unite ale Americii, plănuieşte cea mai mare orgie din lume, la care ar trebui să participe în jur de, atenţie, 1000 de persoane.

Author: G. S. miercuri 21 noiembrie 2018 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pearl Derriere are o ambiţie, să zicem, deosebită. Imediat după ce a trecut de vârsta de 21 de ani, tânăra a pierdut şirul partenerilor cu care a întreţinut relaţii intime.

Cândva, însă, lui Pearl i s-a trezit o ambiţie aparte. Tânăra îşi doreşte să stabilească un record inedit şi să intre în istorie cu cea mai mare orgie din istorie, potrivit Mirror.

„Oamenii pot să creadă că stilul meu de viaţă mă face înnebunită după sex, dar nu e cazul. Am încetat să mai număr persoanele cu care m-am culcat după ce am depăşit suta. Omenii cred că petrecerile sexuale sunt ceva ce a ieşit la suprafaţă acum, dar adevărul este că ele au existat mereu, au fost ascunse şi sub nasul nostru tot timpul”, a explicat Pearl.

În prezent, recordul este deţinut de Japonia, unde a avut loc o orgie la care au participat peste 500 de persoane.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si