Peste 100 de milioane de euro a "înghiţit" până acum Catedrala Mântuirii Neamului şi tot nu e gata. Paradoxal, Primăria Capitalei a anunţat că va mai da 10 milioane de lei

Author: Stirile Kanal D Webeditor: M.C.B. miercuri 21 noiembrie 2018 , 18:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Peste o sută de milioane de euro a "înghiţit" până acum Catedrala Mântuirii Neamului şi tot nu e gata. Cu numai câteva zile înainte de slujba de sfinţire, Primăria Capitalei anunţă că va mai da încă 10 milioane de lei, bani pe care îi va tăia de la spitale, străzi şi de la siguranţă şi ordine.

La prima ora a zilei, pe frig, ploaie şi vânt, muncitorii lucrau de zor la măreaţă construcţie din dealul de lângă Palatul Parlamentului.

Numai că banii...tot nu ajung! Aşa că Primăria Capitalei va mai întinde o mâna de ajutor cu încă 10 milioane de lei. Gabriela Firea va propune mâine, consilierilor generali, o rectificare bugetară în acest sens. Vor pierde bani cei de la STB, Administraţia străzilor, Pompierii, spitalele, RADET-ul şi Poliţia Locală.

Anul acesta, primăria capitalei a mai contribuit la construcţia catedralei Mântuirii Neamului. 35 de milioane de lei au mai plecat din banii bucureştenilor către construcţia imensă a bisericii.

10 milioane de lei au fost tăiaţi din bugetul local al sectorului 1 pentru Catedrala Mântuirii Neamului doar anul acesta.

Pentru străzile înfundate, însă, nu s-au găsit fonduri, deşi oamenii spun că au trimis multe cereri către primărie. Localnicii par resemnaţi cu traiul pe aceste uliţe neasfaltate, cu noroiul până la glezna.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si