106 școli au rămas închise duminică, prima zi de lucru a săptămânii de lucru în Israel, după ce 330 de elevi și profesori au fost testați pozitiv, a declarat într-un comunicat Ministerul Educației.

Citeste si: Victor Ponta spune că taxele cresc. „Pensiile nu cresc- se reduc!”

Alți 16.000 de elevi și profesori se află în carantină acasă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De altfel, patru parlamentari israelieni au intrat în carantină după ce au intrat în contact, săptămâna trecută, cu un parlamentar arab.

Israelul a impus rapid măsuri de izolare la jumătatea lunii martie, însă a ridicat rapid restricţiile. Şcolile s-au redeschis pe 17 mai, urmate de hoteluri, piscine şi restaurante 10 zile mai târziu.

Citeste si: Băsescu: E posibil ca peste 6 luni să ne fie frică să ieşim pe stradă

Sâmbătă, plajele din Israel erau pline, multe persoane ignorând regulile obligatorii impuse de Ministerul Sănătăţii de a purta
mască.

Până duminică, în total 17.783 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Israel, dintre care 15.064 s-au însănătoşit. Doar 29 de pacienţi sunt în stare gravă, dintre care 23 sunt conectaţi la aparate de ventilare. Ministerul Sănătăţii din Israel a afirmat că 297 de persoane au murit din cauza coronavirusului, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si